Actueel

Een laag energieverbruik voor CNS De Triangel in Lunteren door LED verlichting

led verlichting scholen

Steeds meer scholen stappen over op LED verlichting. Zo ook CNS De Triangel in Lunteren. De Christelijke basisschool mag zich nu een ’frisse school’ noemen. Een frisse school heeft aandacht voor een laag energieverbruik en een gezond binnenmilieu.  

Samen met de basisschool hebben we gekeken wat de beste LED oplossingen voor de lokalen zouden zijn. In deze ruimtes werden Panel Lights en Tube T8 geplaatst. Dit zijn zeer zuinige armaturen met een lange levensduur. Een Downlighter wordt in een school vaak gemonteerd in de gangen en toiletten. Het is een ideale, energiezuinige oplossing voor in het plafond. De locatie werd ook voorzien van nieuwe nood- en vluchtwegverlichting zodat de kinderen en leraren veilig het pand kunnen verlaten in tijden van nood. 

56% minder energieverbruik

Door de energiezuinige LED oplossingen van Saled gaat CNS De Triangel jaarlijks 56% besparen op de energierekening. Dit staat gelijk aan 19.162 kWh besparing. Daarnaast zal de jaarlijkse CO²-uitstoot reduceren met 108,46 kg en zwavel met 814,4 gram. 

Gezonde school

Overstappen op LED verlichting is een duurzame keuze voor scholen. Met het label ‘Frisse school’ laat een onderwijsinstelling aan ouders en potentiële leerlingen zien dat zij denkt aan het welzijn van de kinderen. Door scholen van LED verlichting te voorzien dragen ze bij aan de gezondheid en concentratie van de kinderen, één van de belangrijkste punten in het onderwijs. Daarnaast laat de school zien dat zij kiest voor verduurzamen en ze haar steentje bijdraagt aan een beter milieu. 

Ook de voordelen van LED verlichting voor uw bedrijf ervaren?

Wilt u ook uw bedrijf verduurzamen? Begin bij het overstappen naar LED verlichting. Helemaal nu binnenkort de conventionele TL-lamp niet meer verkrijgbaar is. Neem contact op met één van onze accountmanagers. We kijken graag met u mee naar de beste oplossing.

Benieuwd naar onze prijslijst?
Vraag hem hier aan.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]