Actueel

Energielabel C verplicht voor kantoren

energielabel c

Vanaf 2023 zijn kantoorpanden verplicht om te voldoen aan de eisen van energielabel C. Een overstap naar LED verlichting helpt hierbij. LED verlichting is beter voor het milieu en de sfeer en kwaliteit doen er niet aan onder. Zet stappen naar besparingen binnen uw bedrijf. In dit artikel leest u de voordelen van investeren in LED. 

Goedkoop is niet altijd de beste koop als het gaat om LED lampen. LED is een goede investering en een duurzame keuze. Als u goedkope LED lampen aanschaft en deze binnen twee jaar stuk gaan, moet u weer opnieuw beginnen met investeren. Lees u daarom goed in voordat u overstapt op LED en laat u adviseren

Verplichting voor kantoren

Het is u vast niet ontgaan dat kantoren vanaf 2023 verplicht zijn om zich te houden aan energielabel C. Dit houdt in dat bedrijven jaarlijks een energieverbruik van maximaal 225 kWh per m2 mogen hebben. Door het kantoorpand te voorzien van LED verlichting van Saled zal er minstens 50% aan energie bespaard worden. De uitstoot van CO2 wordt ook gereduceerd met ruim 50% en de terugverdientijd van de investering is binnen 5 jaar. 

Een veelgekozen oplossing voor kantoren is de LED Panel Lights: een mooie oplossing voor het plafond. Ze geven tevens een frisse uitstraling aan de ruimte. 

Hoe kunt u besparen met LED?

LED lampen zijn de meest energiezuinige vorm van verlichting. Een LED lamp verbruikt namelijk 65% minder energie dan conventionele verlichting. Ook gaat LED verlichting veel langer mee: de maximale levensduur is 50.000 branduren, waarvan na deze branduren nog 90% lichtopbrengst over is. 

De voordelen van LED op een rijtje

  • De meest duurzame keuze
  • Een goede investering 
  • Meer branduren dan conventionele lampen
  • Minder CO2- en zwaveluitstoot 
  • Veel langere levensduur dan conventionele verlichting 
  • Lagere energierekening = meer geld besparen 
  • Terugverdientijd binnen 5 jaar

Ook profiteren van de voordelen van LED?

Neem contact met ons op en laat u adviseren over de mogelijkheden. Saled is niet alleen een LED leverancier, we denken met u mee en werken een lichtplan voor u uit.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]