Actueel

Contest Yachts stapt over op Saled LED lijnverlichting

led lijnverlichting Saled

In de oudste stad van West-Friesland zijn alle hallen van scheepswerf Contest Yachts voorzien van LED lijnverlichting van Saled.

Al drie generaties lang bouwt Contest Yachts mooie en kwalitatief hoogwaardige jachten in Medemblik, aan de rand van het IJsselmeer. Dit doen ze door middel van Hollandse vakmanschap en passie. Het hart van het bedrijf ligt bij het ontwerpen en bouwen van zeil- en motorjachten met optimaal bedieningsgemak en alle comfort aan boord.

led lijnverlichting

Besparen met LED lijnverlichting

In de hallen waar de medewerkers van Contest Yachts aan de slag gaan, plaatsten wij onze bekende lijnverlichting LED Armatuur IP65 multifunctioneel. Een fraai vormgegeven LED armatuur dat door een IP65-classificering toe te passen is op nagenoeg iedere locatie. De medewerkers zullen nu veel beter te werk kunnen gaan door het LED licht dat verspreid over de productiehal schijnt.

Het familiebedrijf gaat jaarlijks 100.102 kWh besparen. Dit staat gelijk aan 2.833 bomen compensatie per jaar en 61% besparing op de energierekening. Met een CO²-uitstoot van 56.658 kg en een reductie van 425,43 gram zwavel verdient Contest Yachts de investering binnen 5 jaar volledig terug.

Haal de besparing eruit die erin zit!

Overstappen op LED verlichting brengt mooie voordelen met zich mee. Benieuwd hoe u alles uit uw nieuwe investering haalt? Vraag de business case aan voor gebouw & industrie, dan nemen wij contact met u op en praten we verder over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]