Actueel

Nieuw: LED glastuinbouw armatuur Horti Link

glastuinbouw

In samenwerking met INDO Lighting heeft Saled Nederland een nieuw armatuur voor de glastuinbouw ontwikkeld met 10 jaar garantie, 100.000 branduren en de mogelijkheid tot een stuurbaar spectrum. Onze accountmanager Rik Egberts vertelt u er graag meer over in dit artikel.

‘’De Horti Link is een gloednieuw LED armatuur voor de tuinbouwmarkt die we samen met INDO Lighting hebben ontwikkeld. Het armatuur is gebaseerd op de kennis die is opgedaan met het INDO Element-systeem; het eerste armatuur voor de tuinbouw dat we op de markt brachten in 2020.’’ 

INDO Horti Link

De Horti Link biedt een unieke combinatie van eigenschappen en functionaliteiten. Het armatuur is gebouwd door een team van ingenieurs die zorgvuldig naar elk aspect van het ontwerp hebben gekeken om een systeem te produceren dat flexibel, betrouwbaar en efficiënt is. INDO’s interne elektronica-ontwikkelteam zorgt ervoor dat het hele product in harmonie werkt, zonder beperkingen opgelegd door externe stuurprogramma’s.

‘’We hebben de Horti Link voor het eerst in april gepresenteerd tijdens de Fruit Logistica beurs in Berlijn. Vorige week kregen we ook de kans om Nederland dit product te laten zien, tijdens de vakbeurs HortiContact in Gorinchem.’’ 

glastuinbouw

Tot wel 40% energiebesparing

‘’De Horti Link is een betrouwbaar product met fijne eigenschappen. Naast de mogelijkheid tot een stuurbaar spectrum, profiteert u ook van 10 jaar garantie. Het glastuinbouw armatuur bespaart tot wel 40% energie en is snel en eenvoudig te installeren. De Horti Link is standaard Dali dimbaar. Doordat het armatuur terug te dimmen is, kan er nog meer bespaard worden. Tevens kunt u door deze functie nog beter uw gewas afstemmen. Ons nieuwe armatuur voor de tuinbouw is onderhoudsvrij tijdens de 100.000 branduren. Ik raad de Horti Link van harte aan voor groente & fruit en siertelers.

Benieuwd naar de specificaties? Ik verwijs u graag door naar onze productpagina waar u alle informatie in onze Horti Link brochure vindt.’’

Effectief telen met de juiste verlichting?

‘’U kunt vrijblijvend contact met mij opnemen. Ik sta u graag te woord.’’
r.*******@sa***.nl // 06 51 75 53 35

glastuinbouw

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]