Actueel

39.739 kWh besparing per jaar voor autodealer Zeeuw & Zeeuw Utrecht door LED

besparing led

Dit jaar mochten we alweer de 8e locatie van Zeeuw & Zeeuw voorzien van LED verlichting. In de werkplaats en het magazijn van de autodealer vervingen we de conventionele verlichting. De autodealer zal hierdoor veel besparing door deze LED verlichting. Zeeuw & Zeeuw is een dealerholding en vindt duurzaamheid erg belangrijk.

In het kantoorgedeelte dat grenst aan het magazijn werden Panel Lights geplaatst. Deze armaturen zijn een fijne oplossing voor een nieuw plafond, omdat de energiezuinige LED lichtbronnen naadloos in ieder systeemplafond toepast kunnen worden. In de werkplaats en de rest van het magazijn werd het LED armatuur IP65 geplaatst. Ook werden deze ruimtes voorzien van bewegingssensoren. De verlichting gaat dan alleen aan wanneer er beweging wordt geconstateerd in dat specifieke gedeelte van de ruimte. Dit betekent nog meer besparing voor Zeeuw & Zeeuw Utrecht. 

Enorme besparing door LED

De Ford-dealer zal jaarlijks 63% besparen op de energierekening, dit is een kWh besparing van 39.739. Dit staat gelijk aan 1.125 bomen compensatie per jaar.  Naast een zeer lage CO²-uitstoot van 22.493 kg, is er ook een lage zwaveluitstoot van 168,89 gram. De investering in LED verdient Zeeuw & Zeeuw Utrecht al binnen drie jaar terug.  

Deze autodealers gingen u al voor

In de voorgaande jaren werden locaties Zeeuw & Zeeuw Wateringen, Krimpen, Noordwijk, Breda, Leiderdorp en Kerketuinenweg en Meteoorstraat in Den Haag voorzien van LED verlichting van Saled. 

Stap ook over op LED verlichting en profiteer van jaarlijkse besparingen. Bent u lid van de BOVAG? Dan ontvangt u 25% korting op al onze LED oplossingen. Kom direct met ons in contact via info@saled.nl of kijk op www.saled.nl/nl/led-verlichting/bovag-leden/ 

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]