Actueel

Saled ontwikkelt in samenwerking met INDO drie nieuwe LED plaatoplossingen

plaatoplossingen

Saled heeft onlangs drie nieuwe INDO LED plaatoplossingen toegevoegd aan het assortiment. Deze plaatoplossingen passen naadloos in het bestaande MAK armatuur van Lightronics en de Metronomis Cambridge en Iridium SGP van Philips. Zo kunt u overstappen op LED verlichting terwijl het bestaande armatuur behouden blijft. 

Inmiddels heeft Saled al voor ruim 100 bestaande armaturen een plaatoplossing ontwikkeld. De overstap naar LED plaatoplossingen draagt bij aan een circulaire economie. En dan hebben we het niet alleen over de energiebesparing. De plaatsing is snel geregeld en de INDO LED plaatoplossingen behoeven geen onderhoud. Dit zorgt ook weer voor een reductie van CO2- en zwaveluitstoot door minder ritjes van een onderhoudsmonteur.

Ontwikkeling van een LED plaatoplossing

Het kan ook voorkomen dat we voor een bepaald armatuur nog geen plaatoplossing hebben en er komt wel een aanvraag voor.

In dit scenario bepalen doorlopen we de volgende stappen:

  1. Door middel van een sample bepalen we of we een nieuwe plaatoplossing kunnen ontwikkelen. 
  2. Dit werken we dan uit bij de fabriek.
  3. De testperiode volgt. Bij de test controleren we de warmtehuishouding bij het beoogde lumenpakket en kijken we of de plaatoplossing ook daadwerkelijk het huidige armatuur past. Verder is het ook belangrijk om alvast de bevestigingspunten te bepalen. Zo kan Saled de zekerheid bieden dat er geen problemen ontstaan. Hierdoor kan er ook 10 jaar garantie geboden worden op de INDO plaatoplossingen.
  4. Als dit allemaal klopt en goedgekeurd is, krijgt dit product een certificaat en leveren we dit af. Let op: het ontwikkelen van een nieuwe plaatoplossing doen we pas als de aantallen toereikend zijn.

De voordelen van een INDO LED plaatoplossing

De INDO plaatoplossingen beschikken over een unieke LED verlichtingstechnologie: Direct Drive®. Deze technologie is ontworpen om de levensduur van een plaatoplossing aanzienlijk te verbeteren door het meest slijtgevoelige component te verwijderen: de driver. Dit component is vaak al na enige jaren toe aan vervanging, terwijl de plaatoplossing zelf nog veel langer mee kan: tot wel 230.000 branduren.

Een LED driver is een groot component dat erg warm wordt, tussen de 30 en 40 graden warmer dan de omgevingstemperatuur. Dit leidt vaak tot uitdroging van de natte componenten waardoor de driver uitvalt. Bij onze Direct Drive technologie zijn deze componenten niet meer aanwezig wat zorgt voor meer betrouwbaarheid en een aanzienlijk langere levensduur. Zo is onderhoud nagenoeg verleden tijd! 

Belangrijkste kenmerken van de LED plaatoplossingen:

  • 10 jaar garantie op het complete product
  • 250.000 branduren bij L80B50
  • Lage inschakelstroom
  • Geen onderhoud
  • Snelle en eenvoudige installatie

Benieuwd naar de kansen voor uw situatie? 

Of wellicht naar een gepersonaliseerd armatuur voor uw gemeente? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers. Wij vertellen u graag meer onze LED plaatoplossingen.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]