Actueel

INFRA Relatiedagen 2022

infra relatiedagen

Op 29, 30 en 31 maart stond Saled op de Infra beurs in Evenementenhal Hardenberg. De INFRA Relatiedagen is een netwerkplatform dat grond-, weg- en waterbouw professionals samenbrengt. Bezoekers konden ruim 350 stands bezoeken en bestaande zakenpartners en nieuwe relaties ontmoeten. Na twee jaar wachten kon het evenement eindelijk plaatsvinden.

Samen met vier partners stonden we op de beurs onder de noemer ‘Duurzaam OVL‘. Ieder met hun eigen expertise en kennis, maar wel met hetzelfde doel: het verduurzamen van de openbare ruimte. Bij onze stand hebben we bezoekers laten zien hoe je met openbare verlichting kunt werken aan een circulaire economie. 

infra relatiedagen

Lees meer over onze partners:

  • Spectrum Advies & Design

Spectrum is gevestigd in Nederland en België. Het hoofdkantoor bevindt zich in Putten in Nederland, nabij de centraal gelegen stad Amersfoort. 

Op basis van jarenlange ervaring en (actuele) technische kennis ondersteunt Spectrum gemeenten, overheidsinstanties, aannemers en projectontwikkelaars bij uiteenlopende projecten en het uitwerken en realiseren van innovatieve oplossingen op het gebied van OVL.

  • Normec Rei-Lux

Normec Rei-Lux is een meetbedrijf dat de stabiliteit van lichtmasten en soortgelijke verankerde objecten, met behulp van een gepatenteerd 3D- meetsysteem, meet. De metingen zijn gericht op het verlengen van de levensverwachting van de objecten, waardoor kosten worden bespaard en onnodige CO2-uitstoot wordt voorkomen.

  •  Nedal Aluminium

Vanuit het hart van midden Nederland, ontwikkelt en produceert Nedal Aluminium profielen en masten voor diverse doeleinden. Aluminium is een grondstof met veel unieke eigenschappen en voor vele toepassingen inzetbaar. Het is daarbij ook volledig recyclebaar en veilig voor het milieu, omdat er geen toxische stoffen terecht komen in de grond en grondwater. Hierdoor zijn wij in staat om de perfecte mast te ontwikkelen voor elke omgeving en grondsoort.

  • PUTkast techniek

PUTkast techniek is de allround specialist voor technisch straatmeubilair. Voor vele betrokkenen zoals overheden, aannemers en installateurs zijn wij de vaste partner voor ondergrondse en bovengrondse technische behuizingen. In de wereld van de openbare ruimte en openbare verlichting zijn wij bekende en gerenommeerde partij.

Geïnteresseerd in verduurzamen?

Neem contact met ons op en laat u adviseren.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]