Actueel

14.957 kWh besparing per jaar voor Velten Mode Spakenburg

led spots winkelverlichting

Velten Mode, een mannenmodezaak in Spakenburg, begon het jaar meteen goed. De winkel werd verbouwd en daar hoort ook nieuwe verlichting bij. Saled leverde en monteerde de nieuwe LED armaturen. 

Jan, Bertina en dochter Angela Velten runnen samen de kledingwinkel die gevestigd is in hartje Spakenburg. Ze besloten dat het tijd was om de zaak te verbeteren: een nieuw plafond, vloer én verlichting. Er werd gekozen voor winkelverlichting van Saled om de herenkleding op de stellingen en kledingrekken goed uit te lichten. Velten Mode had door de jaren heen al een aantal LED lampen aangeschaft, deze werden door de Saled monteurs van beneden naar boven in de winkel verplaatst. Nu is de hele winkel voorzien van LED verlichting.

led spots winkelverlichting
Saled aan de slag tijdens de verbouwing bij Velten Mode Spakenburg.
De plafondplaten werden eerst verwijderd, daarna konden onze monteurs aan de slag met het verwijderen van de oude, conventionele verlichting. Deze worden gerecycled via Wecycle.
led spots winkelverlichting

78% energiebesparing op de energierekening

Na de montage kon het energie besparen beginnen. Met 78% besparing zal de energierekening van Velten Mode veel lager zijn, hierdoor zullen de eigenaren meer geld besparen dan voorheen. Met een CO²-uitstoot van 8.466 kg en een zwaveluitstoot van 6.357 gr zal de terugverdientijd 2,5 jaar zijn. Een jaarlijkse besparing van 14.957 kWh per jaar staat gelijk aan het besparen van 423 bomen per jaar. Overstappen op LED verlichting is een duurzame keuze en goede investering in de toekomst.

De juiste winkelverlichting

Om de stellingen en kledingrekken op een juiste manier uit te lichten zijn de meest geschikte LED armaturen voor winkelverlichting nodig. Ons team van accountmanagers ging aan de slag met het lichtplan en kozen voor de beste armaturen. Op basis van de uitmeting die zij hebben gedaan, is bepaald waar de verlichting geplaatst moest worden. 

De LED spots en LED Railspots van Saled zijn makkelijk te draaien en daardoor ideaal voor het uitlichten van kledingstellingen. Het LED armatuur Lizzy is ook een goede keuze voor de herenkledingwinkel. Hier past namelijk elk soort lampenkap op, zo kun je zelf de uitstraling en interieur van de winkel bepalen.

Deze winkels kozen al voor LED verlichting

In Bunschoten-Spakenburg zijn er inmiddels al meerdere winkels overgestapt naar LED verlichting van Saled:

Bent u ook geïnteresseerd in duurzame verlichting? Neem contact op met één van onze ervaren accountmanagers. We helpen u graag verder.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]