Actueel

Volledig pand van Aimvalley Hilversum verlicht met LED

led verlichting pand

Saled heeft gefaseerd het pand van Aimvalley voorzien van nieuwe verlichting. Eerst kwam er LED verlichting binnen in het pand, daarna werd er nieuwe vlucht- en noodverlichting geplaatst en als laatste werd de buitenverlichting vervangen.

Een aantal armaturen van de buitenverlichting waren ingemetseld, om deze te vervangen voor nieuwe LED armaturen moesten ze custom made gemaakt worden. Aangezien dit om een klein aantal ging, is er besloten om de bestaande armaturen te hergebruiken. De retrofitmethode is hier dé perfecte oplossing voor. Dit doen we als de armaturen nog van erg goede kwaliteit zijn, die minimaal 20 jaar mee kunnen.  

Naast galerijverlichting, werd er door de accountmanagers advies gegeven om te kiezen voor het LED armatuur Fortuné, een lamp die op meerdere manieren bevestigd kan worden. De levensduur van deze lamp is wel 100.000 branduren. Daarnaast zijn er breedstralers ingezet. Deze grote, heldere lampen zijn ideaal om de gevel van het gebouw van Aimvalley uit te lichten. Ook heeft Saled buiten plafonnières ingezet als gevelverlichting voor het pand.

Enorme energiebesparingen voor Aimvalley

Overstappen op LED verlichting is een duurzame beslissing, omdat LED aanzienlijk minder energie verbruikt dan conventionele verlichting. Doordat Aimvalley deze duurzame stap heeft gezet, gaat het bedrijf jaarlijks aanzienlijk besparen op de energierekening. Met een CO2-reductie van 6.956 kilogram en een zwaveluitstoot reductie van 5.223 gram is de terugverdientijd van de investering minder dan 3 jaar.

led verlichting pand

Licht heeft een positief effect

Het stimuleert onze hersenen en verbetert de nauwkeurigheid. LED heeft een flicker-free driver en dat zorgt voor minder prikkels. Helder licht heeft een positief effect op de concentratie, dat is bijvoorbeeld erg fijn op de werkvloer. Aan het eind van de dag ben je een stuk fitter!

Ook de voordelen van LED verlichting in uw pand ervaren?

Saled is uw leverancier in hoogwaardige LED verlichting en partner in duurzaamheid en kwaliteit. Benieuwd hoeveel u kunt besparen met LED verlichting in uw pand? Neem contact op met één van onze accountmanagers. We kijken graag met u mee naar de beste oplossing.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]