Actueel

LED verlichting van Saled voor Chance Kinderkleding

led spots winkelverlichting

Chance Kinderkleding was begin 2021 gesloten vanwege de coronamaatregelen; een goed moment om de winkel te verbouwen. Saled heeft tijdens de verbouwing nieuwe verlichting mogen plaatsen in de kledingwinkel in Spakenburg. Tijdens de installatie is er goed opgelet om de kledingrekken in het juiste licht aan de klant te presenteren.

Chance koos voor de LED railspots. Met deze spots worden de verschillende kledingrekken perfect benadrukt door het licht. Railspots kunnen op specifieke producten gericht worden, waardoor bepaalde belangrijke details geaccentueerd worden en beter tot hun recht komen. Op deze manier trekt u extra de aandacht van de klant.

De voordelen van winkelverlichting

Naast het juist accentueren van producten, bepaalt de verlichting ook de sfeer in een winkel. Een ander bijkomend voordeel is dat de winkel enorm gaat besparen op de energierekening. LED lampen zorgen al snel voor een besparing van 65%. Daarnaast draagt het bij aan een beter milieu doordat de uitstoot van CO2 en zwavel flink wordt gereduceerd.

Ook overstappen op retailverlichting van Saled?

Wilt u ook dat uw producten in het juiste licht wordt gepresenteerd aan uw klant? Neem dan contact met ons op.

Deze winkels profiteren ook al van LED van Saled:

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]