Actueel

71% besparing op de energierekening voor autodealer Nefkens Bunnik door LED van Saled

led retrofit

Afgelopen november heeft Saled bij Nefkens Bunnik de huidige lampen mogen vervangen door duurzame LED verlichting. Hierdoor gaat de autodealer veel besparen op de energierekening. Saled heeft al meerdere Nefkens locaties van LED verlichting mogen voorzien en vanwege het vertrouwen en de voorgaande, succesvolle samenwerkingen volgde locatie Nefkens Bunnik.

Vijf verschillende ruimtes werden voorzien van nieuwe verlichting. In de showroom op de begane grond werden de huidige armaturen vervangen door LED panelen; dé oplossing voor een nieuw plafond. En in de werkplaats en de showroom op de eerste verdieping werd er gebruik gemaakt van LED Retrofit; hierbij wordt een nieuwe lichtbron in de huidige armatuur geplaatst. Retrofit gaat kapitaalvernietiging tegen. 

Omdat Nefkens Bunnik lid is van de BOVAG, ontvingen zij 25% korting op de aanschaf van LED verlichting van Saled.

led retrofit

Enorme energiebesparing door LED

Met een CO2 uitstoot van 23.623 kilogram per jaar, compenseert het autobedrijf maar liefst 1.181 bomen! De zwaveluitstoot wordt gereduceerd met 17.738 gram per jaar. Hierdoor verdient Nefkens Bunnik de investering in LED binnen 2,5 jaar terug. Tevens gaat het bedrijf 71% besparen op de energierekening.

Goede verlichting is noodzakelijk

Het is enorm belangrijk dat de auto’s van Nefkens Bunnik in het juiste licht worden gepresenteerd aan de klant. De showroom is namelijk de ruimte waar de aankoopbeslissing wordt gemaakt. Ook in de werkplaats is goede verlichting zeer belangrijk, zo hebben de monteurs beter zicht tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden aan de auto’s.

Ook in het kantoor kwam er verbetering. De oude inbouwarmaturen maakte plaats voor LED Panel Lights en de downlighters in de kantine werden ook vervangen door LED verlichting.

led retrofit

Ook profiteren van een lagere energierekening door LED verlichting?

Wilt u ook LED lampen laten plaatsen in uw showroom of werkplaats? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]