Actueel

Bloemenhuis Rogeab presenteert hun bloemen voortaan in het licht van Saled LED verlichting

led winkelverlichting

Verlichting in een winkel kan het verschil maken voor de klant in het aankoopproces. Dit was ook de reden voor Bloemenhuis Rogeab om Saled in te schakelen voor nieuwe verlichting. De bloemen worden weer in uitstekend licht gepresenteerd aan de klant. De bloemenwinkel in Bunschoten profiteert daarnaast ook van de andere voordelen die LED winkelverlichting met zich meebrengt. 

Bloemenhuis Rogeab is net zoals Saled gevestigd in Bunschoten. Door positieve verhalen uit het dorp kwam Rogeab bij Saled terecht. De conventionele spots gaven weinig en geel licht, wat de presentatie richting de klant negatief beïnvloedde. Daarnaast verbruiken conventionele spots enorm veel energie. Het bloemenhuis is nu voorzien van duurzame LED spots. Hierdoor presenteert Rogeab haar bloemen en planten nu in goed licht aan hun klanten. 

Met LED winkelverlichting energie besparen en bijdragen aan een beter milieu

Naast de klantbeleving in de winkel ervaart Bloemenhuis Rogeab nog meer voordelen. De conventionele verlichting in de winkel verbruikte veel energie, maar dat is met LED verlichting verleden tijd. Jaarlijks gaat het Bloemenhuis 67% besparen op hun energierekening. Daarnaast draagt de winkel bij aan een beter milieu doordat de uitstoot van CO2 en zwavel reduceert met ruim 4000 kilogram en 3000 gram. Rogeab verdient deze investering binnen 3 jaar volledig terug.

LED winkelverlichting zorgt voor een betere klantbeleving

Zoals we al eerder benoemden, kan verlichting het verschil maken in het aankoopproces van de klant. Met de juiste verlichting bepaal je de sfeer in een ruimte. Daarnaast is het mogelijk om met LED spots bepaalde producten uit te lichten, zoals Bloemenhuis Rogeab nu doet bij hun verse bloemen. Hierdoor vallen deze sneller op bij de klant. Daarnaast is LED verlichting beter voor medewerkers die in de winkel staan. LED draagt bij aan het concentratievermogen. Zo raakt personeel minder snel vermoeid. 

Ook LED verlichting voor uw winkel?

Wilt u ook uw producten beter presenteren aan de klant? Of heeft u speciale wensen? Neem contact op met Saled en wij helpen u graag. 

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]