Actueel

Saled sponsort nieuwe verlichting aan Jeu de Boules vereniging Boulamis

verlichting vereniging

De Jeu de Boules vereniging Boulamis uit Bunschoten heeft de Boulodrome voorzien van LED verlichting van Saled. Eerder verving Saled ook al de buitenverlichting. Saled bood de nieuwe verlichting aan als sponsoring, zo profiteren de leden van de vereniging van goede verlichting en bespaart Boulamis ook op de energierekening. 

Boulamis is een vereniging van circa 90 leden die jaarlijks vier toernooien organiseren. De Boulodrome bevat zestien binnenbanen verdeeld over twee hallen en een ruime kantine. De 128 conventionele lampen zijn vervangen door LED tubes via de retrofit methode. Met retrofit wordt alleen de lichtbron vervangen en blijft het armatuur behouden omdat deze nog in een goede staat verkeert. Hiermee bespaart de vereniging fors op vervangingskosten.

Ook enorme besparingen voor de vereniging door LED

Met de nieuwe verlichting bespaart de Jeu de Boules vereniging jaarlijks 71% op de energierekening. Daarnaast reduceert het de CO2- en zwaveluitstoot met ruim 6000 kilogram en 4500 gram. Naast de enorme besparingen kunnen de leden elke keer weer in uitstekend licht Jeu de Boules spelen. 

Sponsoring van sportverenigingen en goede doelen

Dit is niet de eerste (sport)vereniging die Saled voorziet van LED producten. Saled doet graag wat terug voor de maatschappij en steunt daarom geregeld (sport)verenigingen of goede doelen. Dit kan in de vorm van nieuwe LED lampen maar ook in scoreborden of de boarding langs het veld. Is uw vereniging ook toe aan nieuwe verlichting? Neem contact op voor de mogelijkheden.   

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]