Actueel

71% energiebesparing voor autobedrijf Hans Jongerius door LED van Saled

verlichting showroom

In mei heeft Saled de showroom en de kantoorruimtes van autobedrijf Hans Jongerius voorzien van nieuwe LED verlichting. Na positieve ervaringen met de nieuwe verlichting, mocht Saled later ook de verlichting in de werkplaats vervangen. De autodealer in Woerden gaat enorm veel besparen met de nieuwe verlichting en draagt tevens bij aan een beter milieu. 

In de showroom en op kantoor zijn de conventionele T8 verlichting vervangen door LED Panel lights. In de werkplaats is de retrofit-methode toegepast. Dit betekent dat de huidige armaturen nog in een goede staat verkeerden en Saled alleen de lampen verving door LED. Hier zijn T8 LED tubes geplaatst. Hans Jongerius is lid bij BOVAG en kon op deze manier profiteren van 25% extra korting op de aanschaf van LED verlichting. 

Enorme besparing door LED voor de autodealer

Met de nieuwe verlichting gaat de autodealer enorm besparen. Ten eerste leveren de nieuwe lichtbronnen al een besparing op van 71% op de energierekening. Daarnaast wordt de uitstoot van zowel CO2 als zwavel gereduceerd met respectievelijk 23.946 kilogram en 17.981 gram per jaar. Hiermee verdient Hans Jongerius de verlichting al binnen twee jaar terug!

LED verlichting voor autoshowrooms

Goede verlichting is erg belangrijk voor in een showroom. Een showroom is namelijk een ruimte waar een aankoopbeslissing gemaakt wordt. Met LED verlichting worden de auto’s in goed licht gepresenteerd aan de klant. Daarnaast is goede verlichting ook enorm belangrijk in de werkplaats. Door goede verlichting hebben de monteurs meer zicht en kunnen ze hun werkzaamheden aan de auto’s nauwkeurig uitvoeren. 

Ook LED verlichting in uw showroom? 

Wilt u voortaan ook uw auto’s onder LED verlichting presenteren aan uw klant? Neem contact met ons op! We adviseren u graag. 

Deze showrooms profiteren al van LED van Saled:

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]