Actueel

Orthodontistenpraktijk Nijkerk duurzaam verlicht met LED van Saled

verlichting Orthodontistenpraktijk

Orthodontistenpraktijk Nijkerk profiteert sinds kort van nieuwe LED verlichting van Saled. LED verlichting heeft een positief effect op de patiënten en de orthodontisten van de praktijk in Nijkerk. Daarnaast realiseert de praktijk een mooie energiebesparing door over te stappen op LED. 

Door positieve verhalen in het dorp is Orthodontistenpraktijk Nijkerk bij Saled terechtgekomen. Ze hadden een speciale wens: een wolkenplafond. Boven de balie en op het kantoor is dit op een sfeervolle manier gerealiseerd. Dit zorgt voor een ruimtelijke werkplek. Daarnaast zijn de overige conventionele lampen ook vervangen door LED lampen. In de resterende ruimtes van de praktijk zijn de downlighters vervangen door LED downlighters

Betere verlichting voor orthodontist en patiënt 

Goed en veel licht is belangrijk voor een orthodontistenpraktijk. Op deze manier kunnen de orthodontisten hun werk goed uitvoeren. Bij conventionele verlichting komt het al snel voor dat deze ook verblindt. De LED lampen van Saled zorgen voor meer dan voldoende licht zonder te verblinden. Dit werkt prettiger voor de orthodontist, maar is ook prettiger voor de patiënt die in de stoel ligt. Daarnaast zorgt LED ervoor dat de medewerkers minder vermoeid zijn aan het eind van de dag. Conventionele verlichting heeft namelijk een trilling. Dit is niet met het blote oog te zien. LED is daarentegen stil, waardoor het licht beter wordt waargenomen. 

Enorme besparingen door LED verlichting

LED verlichting zorgt voor een enorme energiebesparing. U bespaart jaarlijks al snel 65% op de energierekening. Daarnaast heeft LED meer branduren dan conventionele verlichting. Hierdoor wordt er nog eens besparing gerealiseerd op de aanschafkosten. En u draagt bij aan een beter milieu omdat de uitstoot van CO2 en zwavel aanzienlijk afneemt. 

LED verlichting voor uw praktijk?

Heeft u een tandartsen- of orthodontistenpraktijk en u wilt ook profiteren van goede verlichting? Neem dan contact met ons, we adviseren je graag. 

Deze praktijken profiteren al van LED van Saled:

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]