Actueel

Nu op de markt: Metronomis LED plaatoplossing van Saled

LED plaatoplossing

In samenwerking met SPIE Infratechniek en verschillende gemeenten ontwikkelde Saled onlangs een nieuwe LED plaatoplossing voor de Philips Metronomis, een veelgebruikt armatuur in Nederland voor de openbare ruimte. De nieuwe plaatoplossing is een unieke in het arsenaal van Saled: het beschikt namelijk over een zogenoemde uplight functie. De eerste uplight plaatoplossingen zijn al naar tevredenheid geïnstalleerd in de gemeente Goirle en Heerlen.

LED plaatoplossingen met uplight functie

Vanuit meerdere gemeenten kwam de vraag of Saled een LED plaatoplossing wilde ontwerpen met een uplight functie. Deze functionaliteit is speciaal voor armaturen met doorzichtige kelk boven de lichtbron. Het licht kan dan ook via de bovenkant verspreid worden, vandaar deze benaming. Saled ontwikkelde een speciale LED plaatoplossing met deze functie: de Metronomis plaatoplossing. De plaatoplossing verzorgt het benodigde licht naar beneden, terwijl de uplight functie zorgt voor het behoud van de uitstraling van het armatuur.

Unieke Direct Drive Technologie

De Metronomis plaatoplossing beschikt ook over de standaard eigenschappen van de plaatoplossingen van Saled. Het is namelijk zo dat alle plaatoplossingen zonder driver functioneren, wat deze oplossingen erg uniek maakt. Een LED driver is namelijk een groot component dat erg warm wordt, tussen de 30 en 40 graden warmer dan de omgevingstemperatuur. Dit leidt vaak tot uitdroging van de natte componenten waardoor de driver uitvalt. Bij onze Direct Drive technologie zijn deze componenten niet meer aanwezig wat zorgt voor meer betrouwbaarheid en een aanzienlijk langere levensduur. Zo is onderhoud nagenoeg verleden tijd!

LED plaatoplossingen van Saled

Saled heeft al voor ruim 100 armaturen een LED plaatoplossing, waaronder het Arc, Iridium, Saffier en het Aurora armatuur. De plaatoplossingen zijn leverbaar in diverse optieken en wattages. Hiernaast is er ook de mogelijkheid om een dimregime toe te voegen. Op deze manier zijn de plaatoplossingen standaard dimbaar. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de verlichting om 22:00 uur te dimmen naar 70%, om 00:00 uur naar 50% en om 06:00 uur weer automatisch terug naar 100%. Met deze methode kunnen gemeenten nog meer besparing realiseren.

Belangrijkste kenmerken van de LED plaatoplossingen:

  • 10 jaar garantie op het complete product
  • 250.000 branduren bij L80B50
  • Lage inschakelstroom
  • Geen onderhoud
  • Snelle en eenvoudige installatie

Benieuwd naar de mogelijkheden van LED plaatoplossingen voor uw situatie? 

Of wellicht naar een gepersonaliseerd armatuur voor uw gemeente? Gemeente Heerlen en Goirle gingen u al voor. Neem dan contact op met een van onze accountmanagers. Wij vertellen u graag meer onze plaatoplossingen.

Meer informatie over onze LED plaatoplossingen? Vraag ons GRATIS whitepaper aan.

Ontdek alle voordelen van deze LED plaatoplossingen van Saled en wat dit voor uw gemeente kan betekenen!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]