Actueel

50% besparing voor de gemeente Weesp door LED PS-L verlichting

LED PS-L verlichting

Minder energieverbruik en CO2²-uitstoot gecombineerd met een forse besparing op energiekosten, dat is wat iedere gemeente graag wil. De Noord-Hollandse gemeente Weesp kan hier nu over meepraten, want zij gaan de komende jaren minimaal 50% besparen op hun energierekening door LED PS-L verlichting van Saled.

De gemeente Weesp  is al meerdere jaren klant bij Saled. Dit keer verduurzaamden ze meer dan 500 conventionele PL-L lampen door ze te vervangen door LED PS-L verlichting. Deze duurzame stap sluit goed aan bij de speerpunten van de gemeente: “Willen, kunnen, doen… voor nu en de volgende generaties.”

LED PS-L verlichting

Veel straatverlichting in Nederland is voorzien van de conventionele PL-L lichtbronnen. Saled beschikt over diverse LED vervangers voor alle type PL-L lampen, zoals de LED PS-L. Het is iedereen wel bekend dat LED verlichting veel energiezuiniger is dan conventionele verlichting. Door de overstap naar LED verlichting kunnen gemeenten tot wel 65% besparen op hun huidige energiekosten. Zo ook gemeente Weesp. Tijdens de overstap van conventionele verlichting naar LED verlichting, bleven de huidige armaturen in de gemeente behouden. Deze techniek noemen we ook wel retrofit. Dit resulteerde in een snelle installatie en een hoge kostenbesparing.

LED PS-L verlichting

Voordelen LED verlichting

LED straatverlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel inwoners belangrijk dat de gemeente waarin ze wonen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Wist u dat door de overstap op LED verlichting de uitstoot van CO² en zwavel ook fors afneemt? Ruim 170 gemeenten maken al gebruik van de duurzame LED oplossingen van Saled. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is de investering voor al deze gemeenten snel terugverdiend.

Ook besparen met LED verlichting?

Is uw gemeente ook klaar om duurzame stappen te zetten? De gemeente Eindhoven, Amsterdam, Alphen aan den Rijn en vele andere gemeenten gingen u al voor. Wij helpen u graag bij de overstap naar LED straatverlichting.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]