Actueel

Saled blikt terug op geslaagd symposium: Het beheer van de toekomst

symposium

Op donderdag 22 juli vulde het Bouw en Infra Park in Harderwijk zich met een dertigtal specialisten en beheerders uit de openbare verlichtingsbranche. Hier organiseerden vijf partners het symposium: Het beheer van de toekomst. Na het succes van het vorige symposium in 2016 en het webinar afgelopen mei konden ze niet achterblijven met een vervolgevent.

Het beheer van de toekomst, dat was het thema van dit symposium. Drie sprekers uit de openbare verlichtingsbranche gaven een presentatie die dieper inging op dit onderwerp. Zo kwamen de laadtaarn, de installatieverantwoordelijkheid van gemeenten en de investering in slimme laad-lichtmasten aan bod.

Kennisdeling

Veel gemeenten zijn zich ervan bewust dat verduurzaming een belangrijke ontwikkeling is en willen ook graag meedoen. Toch zijn ze vaak nog niet op de hoogte van het tal aan mogelijkheden als het gaat om verduurzaming van de verlichting in de openbare ruimte. Tijdens het symposium kwamen verschillende onderwerpen aan bod die te maken hebben met de openbare verlichting van de toekomst. Vanuit het publiek kwamen er veel vragen, wat het een inspirerend event met veel kennisdeling maakte.

Tussendoor was er veel ruimte voor de deelnemers om hun netwerk uit te breiden en een kijkje te nemen op de beursvloer bij de verschillende stands. Het symposium werd afgesloten met een uitgebreide lunch.

Vervolgevent

Saled kijkt terug op een geslaagde editie van dit symposium. Om dit succes voort te zetten, onderzoeken ze momenteel de mogelijkheid voor een symposium dit najaar. Bent u benieuwd naar de ontwikkelingen rondom dit symposium of wilt u wat extra informatie over onze events? Ga dan naar www.symposiumduurzaamovl.nl

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]