Actueel

Nieuwe certificeringen voor Saled LED verlichting

certificeringen

Bij Saled vinden we het belangrijk om aan alle belangrijke eisen in het bedrijfsleven te voldoen. Daarom hebben we de afgelopen tijd hard gewerkt om weer een aantal nieuwe certificeringen te behalen en te verlengen. En met succes! We hadden al een NEN 4400-1, ISO 14001 en ISO 9001 certificaat. Daar zijn nu ook de CO2 prestatieladder en VCA certificeringen bijgekomen. Hier zijn we dan ook enorm trots op. Op deze manier kunnen we u gegarandeerd nog beter van dienst zijn. We geven u een overzicht van alle certificaten die wij in ons bezit hebben. 

CO2 prestatieladder

De CO2 prestatieladder is hét duurzaamheidsdocument dat bedrijven en overheden helpt bij het reduceren van CO2. Binnen de bedrijfsvoering, in projecten én in de keten. De ladder wordt als CO2 -managementsysteem en als aanbestedingsinstrument gebruikt. De ladder bestaat uit vijf niveaus. Tot en met niveau drie werkt een organisatie aan de uitstoot van de eigen organisatie en projecten. Vanaf niveau vier wordt ook er ook gewerkt om de uitstoot van CO2 te beperken in de keten en sector. Saled heeft CO2 bewust certificaat niveau 3 mogen ontvangen.

VCA – Veiligheidsmanagementsysteem 

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Met dit certificaat hebben we de basis vastgelegd om iedere dag weer veilig en gezond te werken. We laten hiermee zien dat we veilig en gezond werken belangrijk vinden en hiermee bevestigt Saled de status als een deskundige en betrouwbare partner.

NEN 4400-1

De NEN 4400-1 certificering stelt onder andere eisen aan personeels- en loonadministratie, met als doel het makkelijker en fraudebestendiger maken van het inlenen en uitbesteden van arbeid en (onder)aannemen van werk. In het bedrijfsleven is deze certificering ontzettend belangrijk. Het geeft namelijk aan dat je zaken zoals aangifte en afdracht van de te betalen loonheffingen en omzetbelasting op orde hebt. Daarnaast wordt het aansprakelijkheidsrisico voor opdrachtgevers ook aanzienlijk verlaagd. 

ISO 9001

ISO 9001 is een wereldwijd erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dit is een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt. Kwaliteit komt dan ook terug in iedere afdeling van het bedrijf en in elk onderdeel van het proces. Kwaliteitsmanagement zorgt ervoor dat we de organisatie goed beheersen en dat onze producten voldoen aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van klanten, maar ook andere belanghebbenden.

ISO 14001

ISO 14001 specificeert de eisen van een milieumanagementsysteem die een organisatie kan gebruiken om haar milieuprestaties te verbeteren. Met een ISO 14001 certificaat tonen we aan dat we structureel bezig zijn met het verbeteren van onze milieuprestaties. De ISO 14001 sluit aan op de ISO 9001 maar de normen zijn specifiek als het gaat om milieuprestaties. Ook deze hebben we kunnen toevoegen aan het lijstje. 

Geïnteresseerd in LED van Saled?

We helpen u graag verder! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]