Actueel

Nieuwe LED verlichting en sponsorschap voor LR & PC De Gouden Adelaar

verlichting vereniging

Saled heeft onlangs weer een sportvereniging in Bunschoten-Spakenburg mogen voorzien van LED verlichting. Rijvereniging De Gouden Adelaar profiteert nu zowel binnen als buiten van duurzame verlichting. Daarnaast heeft Saled besloten om De Gouden Adelaar te ondersteunen in de vorm van sponsoring.

LR & PC De Gouden Adelaar is een paardensportvereniging waar men terecht kan voor pensionstalling, rijlessen en wedstrijden. Door nieuwe verlichting te plaatsen kan de vereniging haar leden weer voorzien van uitstekend licht tijdens het paardrijden. De vereniging kwam bij Saled terecht door veel positieve berichten uit ‘het dorp’. 

LED verlichting voor maneges

Verschillende ruimtes van de manege zijn nu voorzien van LED verlichting: de grote en de kleine paardenbak, de stallen, de kantine, de keuken, vluchtwegen en de buitenverlichting. De vereniging beschikte over veel verschillende typen conventionele verlichting, onder andere de conventionele SOX lamp. Saled heeft voor elke type een LED vervanger. Zo zijn er LED Schotels, IP65 LED armaturen, LED Tubes en LED vluchtwegverlichting geplaatst. 

verlichting vereniging

Enorme besparingen met LED verlichting

De nieuwe verlichting brengt veel voordelen met zich mee voor de rijvereniging. Ten eerste gaat de vereniging al 54% besparen op de energierekening. Daarnaast draagt ze ook bij aan een beter milieu. De uitstoot van zowel CO2 als zwavel wordt gereduceerd met 13.000 kilogram en 9.766 gram. Hiermee is de verlichting al binnen 2,4 jaar terugverdiend. 

Mooi sponsorschap voor De Gouden Adelaar

Het bestuur van de vereniging is zeer tevreden met de nieuwe LED verlichting. Binnen enkele dagen is de accommodatie volledig omgebouwd naar LED. Daarnaast heeft Saled de vereniging een sponsorschap aangeboden. Voorzitter van De Gouden Adelaar Connie van Veen is dan ook erg blij met deze samenwerking: “Een aanrader voor iedere vereniging of onderneming om over te stappen op LED. Wij zijn erg blij met dit aanbod.” 

Ook LED voor uw sportvereniging? 

Wilt u ook investeren in LED verlichting voor uw sportvereniging of sportclub? Neem contact op voor de mogelijkheden. Misschien kan uw vereniging net als De Gouden Adelaar profiteren van een sponsorschap met Saled. 

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]