Actueel

Meyn Food Processing Technology kiest voor Saled!

led verlichting industrie

Meyn Food Processing Technology, grootleverancier van machines voor de voedselindustrie uit Oostzaan, heeft onlangs wederom gekozen voor verlichting van Saled. Na een eerdere, uitstekend bevallen, samenwerking tussen beide partijen, heeft Saled onlangs opnieuw mogen bijdragen aan de optimalisering van de verlichting van het bedrijf.

LED verlichting: een duurzame keuze

Het pand van Meyn Food Processing Technology bestaat uit diverse kantoren en productiehallen. Aan Saled te taak om voor elke ruimte de juiste keuze met betrekking tot de productiehal- en kantoorverlichting te maken. Duurzaamheid staat al geruime tijd hoog in het vaandel bij dit bedrijf, waardoor de keuze voor Saled en haar ruime assortiment aan duurzame LED verlichting een logisch besluit was. De LED verlichting van Saled is 99,9% recyclebaar, geeft ruim 50% minder CO2 uitstoot en bespaart ruim 50% energie. 

LED T5 verlichting

Saled heeft in totaal 2000 LED T5 lichtbronnen mogen leveren aan Meyn Food Processing Technology. Er is gekozen voor LED T5 van 18 watt in de kantoren en LED T5 van 25 watt en 30 watt in de productiehallen. Er werd in eerste instantie gebruik gemaakt van T5 28 watt in de kantoren en T5 49 en 80 watt in de productiehallen. Door te kiezen voor LED T5 verlichting van Saled wordt er winst geboekt met betrekking tot lichtopbrengst en duurzaamheid, zonder in te leveren op kwaliteit.

Hoge mate van tevredenheid bij Meyn Food Processing Technology

Henk Versloot  is zeer tevreden over de verlichting die is geleverd door Saled: “de lichtopbrengst is in alle ruimtes zeer goed en we ervaren geen uitval van de verlichting. Daarnaast zijn onze energiekosten met ruim de helft verminderd en ging de plaatsing van de verlichting professioneel, makkelijk en efficiënt”.

Wilt u ook ontdekken wat Saled voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van LED verlichting? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze accountmanagers voor meer informatie!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]