Actueel

VvE Cascade: “De overstap naar LED verlichting brengt ons alleen maar voordelen!”

led verlichting vve

Recent heeft ook de Vereniging van Eigenaren van appartementencomplex Cascade in Oosterhout gekozen voor de duurzame LED verlichting van SaledInmiddels is de verlichting van de parkeergarage van het complex volledig verduurzaamd, waardoor de eigenaren vanaf nu genieten van betere verlichting en aanzienlijk lagere energiekosten. 

De VvE was zoekende naar mogelijkheden tot het verduurzamen van de verlichting in de parkeergarage van het appartementencomplex. Tot op heden waren er zo nu en dan vervelende storingen met de conventionele verlichting en waren de energiekosten hoger dan wenselijk is. VvE Cascade kwam vervolgens via Gerrit Janssen van De VvE Zonnecoach in contact met Saled om een oplossing te bieden. Gerrit Janssen begeleidt al jaren onafhankelijk VvE’s die willen verduurzamen. Volgens De VvE Zonnecoach was Saled de beste leverancier wat betreft de verduurzaming van de verlichting.

Aanzienlijke kwaliteitsverbetering van de verlichting

Dankzij de door Saled geplaatste LED oplossing is de kwaliteit van de verlichting aanzienlijk verbeterd. Daarnaast is de LED verlichting betrouwbaar. Dit voorkomt irritaties en garandeert de bewoners een constant goed verlichte parkeergarage.

De nieuwe Saled LED verlichting bij Vve Cascade

Enorme energiebesparing met LED verlichting

Naast het feit dat de LED verlichting in kwalitatief opzicht voordelen oplevert voor de bewoners van Cascade, levert het gebruik van LED verlichting ook een substantiële financiële en milieutechnische besparing op ten opzichte van de voorheen gebruikte conventionele verlichting.  

  • Een jaarlijkse energiebesparing van 11.302 kWh.
  • Een CO2-reductie van 6.397 kilogram per jaar.
  • Een terugverdientijd van slechts 2,74 jaar. 

VvE Cascade tevreden met die nieuwe verlichting

“We zijn als VvE super tevreden, we hebben aanzienlijk betere verlichting en toch ruim de helft besparing op de energiekosten. We zouden Saled en haar producten daarom dan ook bij iedereen aanbevelen, de overstap brengt ons eigenlijk alleen maar voordelen.”

Geïnteresseerd in LED verlichting?

Wilt u weten wat LED verlichting voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met een accountmanager van Saled voor een passend advies!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]