Actueel

Saled verduurzaamt kantoorpand MKB Lease met LED verlichting

led kantoor

MKB Lease heeft afgelopen februari LED verlichting laten plaatsen. Het volledige kantoorpand van de Amersfoortse leasemaatschappij is nu voorzien van deze duurzame verlichting. Dit realiseert een jaarlijkse besparing van 68.333 kWh aan energie en 7773 kilogram aan CO2 uitstoot. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk doel voor MKB Lease. Zo is het realiseren van een duurzaam wagenpark een van de speerpunten richting haar klanten. Door de geplaatste LED verlichting van Saled wordt het maatschappelijk verantwoord ondernemen verder uitgebreid.

Alle ruimtes in het bestaande kantoorpand zijn voorzien van LED verlichting van Saled. MKB Lease liet verschillende soorten verlichting laten plaatsen, waaronder 60×60 LED panelen en LED downlighters. Ook de noodunits zijn vervangen door LED verlichting. Verder zijn er in verschillende ruimtes bewegingssensoren toegepast. Deze verlichting werkt alleen bij geconstateerde beweging. Zo realiseert MKB Lease nog meer besparing.  

led kantoor

Besparing op de energiekosten

Zowel LED downlighters als LED panelen worden veel toegepast in kantoorpanden. Naast het feit dat de verlichting zorgt voor een betere werkplek, zorgt het ook voor besparing op de energierekening en draagt het bij aan een beter milieu. MKB Lease gaat jaarlijks 68.333 kWh besparen. Daarnaast zal de CO2 uitstoot afnemen met 7773 kilogram en de zwaveluitstoot met 5837 gram. Hiermee komt de terugverdientijd voor MKB Lease op minder dan 4,3 jaar. 

Verlichting in kantoorruimtes

Op kantoor is goede verlichting zeer belangrijk. Voor uw eigen personeel maakt de juiste kantoorverlichting een wereld van verschil. Doordat LED minder trilt dan conventionele verlichting raken werknemers minder snel vermoeid en blijft men beter geconcentreerd. Ook wanneer u klanten ontvangt maakt een helder verlichte ruimte een goede eerste indruk.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]