Actueel

Ook het BOVAG hoofdkantoor nu volledig verlicht door Saled LED verlichting

BOVAG hoofdkantoor verlicht door LED verlichting van Saled

Bunnik, December 2019. Afgelopen oktober mocht Saled weer een mooie nieuwe klus verwezenlijken. Het hoofdkantoor van BOVAG in Bunnik werd volledig voorzien van onze duurzame LED verlichting, in navolging van de vele autobedrijven die aangesloten zijn bij BOVAG. De organisatie geeft hiermee een duidelijk signaal aan al haar leden.

Het hoofdkantoor, gelegen aan de A12 en ook wel het BOVAGhuis genoemd, werd een aantal jaar geleden al volledig gerenoveerd: het pand was na 25 jaar verouderd en er kon winst geboekt worden op vlakken zoals efficiënt gebruik van ruimtes en sfeerbepaling. Een aandachtspunt was toentertijd al een vernieuwde focus op duurzaamheid. Met de overstap naar LED verlichting wordt deze trend doorgezet. LED verlichting is namelijk ontzettend duurzaam, en daarmee goed voor zowel de portemonnee als voor het milieu.

Minder uitstoot van CO2

Saled heeft de volledige verlichting van het hoofdkantoor in een paar dagen omgebouwd naar LED. Dit is gedaan door de TL verlichting, downlighters en armaturen te vervangen door LED Tubes, LED Downlighters en LED armaturen en LED Panel lights. Geen ruimte is hierbij overgeslagen. Deze overstap resulteert in een aanzienlijke besparing voor de brancheorganisatie: jaarlijks besparen zij nu ruim 74000 kWh aan energie. Omgerekend zijn dit meer dan 2100 bespaarde bomen. Bovendien reduceren zij hun uitstoot van zwavel en CO2 hiermee respectievelijk met maar liefst 31751 gram en 42284 kilogram per jaar. Met het oog op de maatschappelijke discussie rondom met name de uitstoot van CO2 zijn dit mooie cijfers.

De nieuwe verlichting van Saled bij het BOVAG hoofdkantoor

Voorkeursleverancier

Saled is sinds kort bij de BOVAG Ledenwinkel dé voorkeursleverancier op het gebied van LED verlichting. Wij hebben een officieel partnership afgesloten met Elgersma, de exploitant van de BOVAG ledenwinkel. Hierdoor krijgen alle BOVAG leden 25% op alle Saled LED verlichting: een unieke kans om de overstap naar LED verlichting nóg voordeliger te maken. Mocht u (nog) geen BOVAG lid zijn, maar wel geïnteresseerd zijn, neem dan alsnog contact met ons op. Samen vinden we een passende oplossing.

Geïnteresseerd in LED verlichting?

Wilt u weten wat LED verlichting voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met een accountmanager van Saled voor een passend advies!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]