Actueel

Drie scholen van Openbaar Primair Onderwijs Oegstgeest kiezen voor Saled LED verlichting

LED verlichting scholen

November 2019. Aan het einde van de schoolvakantie afgelopen zomer zijn meerdere scholen van Openbaar Primair Onderwijs Oegstgeest (OPOO) overgestapt op duurzame verlichting van Saled. Het gaat hierbij om OBS de Vogels, de Daltonschool Oegstgeest en Openbare Montessorischool Oegstgeest. Via Onderwijs Inkoop Groep is besloten de drie vestigingen van de stichting op korte termijn te verduurzamen. Met Quality Light As A Service van Saled is dat snel en eenvoudig gerealiseerd.

Duurzaamheid en besparen worden voor veel scholen steeds belangrijkere onderwerpen. Met LED oplossingen van Saled besparen onderwijsinstellingen flink op de energierekening en wordt er bijgedragen aan een schoner milieu. Op de locaties van stichting OPOO is een enorm aantal TL-buizen, CFL lampen en overige armaturen vervangen door LED Tubes, PS lampen en armaturen. Dankzij de nieuwe verlichting komt de energiebesparing voor deze scholen gemiddeld op 52.640 kWh. De CO2-reductie zal maar liefst 29.800 kilogram zijn. Hierdoor verdienen de scholen deze investering binnen vier jaar terug.

De jaarlijkse besparingen van OPOO Oegstgeest

Quality Light As A Service

Bij Saled hebben we een unieke manier gevonden om scholen in Nederland te verduurzamen. Wij noemen dit Quality Light As A Service. Dit houdt in dat scholen acht jaar lang niet meer naar hun verlichting om hoeven te kijken: de complete zorg wordt namelijk uit handen genomen. Dankzij LED wordt de lichtbeleving in scholen flink verbeterd: LED heeft namelijk, in tegenstelling tot conventionele verlichting, geen flikkeringen. Dit zorgt voor een veel rustiger beeld voor de ogen, wat betekent dat zowel leerlingen als leraren zich beter kunnen focussen.

Geïnteresseerd in LED verlichting?

Wilt u weten wat LED verlichting voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met een accountmanager van Saled voor een passend advies!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]