Actueel

Vijfde vestiging van Nefkens kiest Saled LED verlichting

Nefkens Amersfoort kiest duurzame led verlichting van Saled

Vorige maand heeft Saled autodealer Nefkens opnieuw van LED verlichting voorzien. Dit keer koos de Peugeot dealer ervoor met de vestiging in Amersfoort de overstap naar LED te maken. Het is de vijfde vestiging van Nefkens die op deze manier flink gaat besparen.

Tijdens eerdere projecten werd voor de showrooms in Naarden, Hilversum, Utrecht en Nieuwegein ook al de keuze gemaakt om over te stappen op LED. Nefkens Amersfoort kon hierdoor niet achterblijven. In twee dagen tijd is de verlichting in de werkplaats, het magazijn, de opslag en de kantine op een snelle en efficiënte manier vervangen door LED.

Fikse reductie van energieverbruik

Dankzij de overstap op LED gaat de vestiging in Amersfoort jaarlijks enorm besparen op het energieverbruik: dit is maar liefst 17.918 kWh. Daarnaast wordt de uitstoot van co2 en zwavel respectievelijk met 10.142 kg en 7.615 gr gereduceerd. Dit maakt de overstap een milieubewuste keuze. Bovendien zorgen deze besparingen ervoor dat de investering al binnen 3.5 jaar is terugverdiend.

BOVAG-lid

Nefkens is lid van BOVAG. Dit betekent dat zij, dankzij de samenwerking tussen Saled en BOVAG, 25% korting hebben gekregen op de LED verlichting. Op deze manier kunnen autobedrijven op een voordelige manier overstappen op LED.

Geïnteresseerd in LED verlichting?

Wilt u weten wat LED verlichting voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met een accountmanager van Saled voor een passend advies!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]