Actueel

CNS De Triangel stapt over op Saled LED verlichting: “echt een aanrader!”

LED verlichting van Saled in een klaslokaal van CNS De Triangel

Basisschool CNS De triangel heeft sinds afgelopen lente nieuwe LED verlichting in het algehele schoolgebouw. In totaal zijn er maar liefst 36 ruimtes, waaronder de klaslokalen, gangen en de lerarenkamer, voorzien van duurzame verlichting van Saled. Basisschool De Triangel is aangesloten bij de Onderwijs Inkoop Groep, de organisatie die onderwijsinstellingen en kinderopvangen helpt met het realiseren van besparingen.

In samenwerking met de Onderwijs Inkoop Groep heeft Saled Quality Light As A Service ontwikkeld. Hiermee zorgen zij ervoor dat scholen acht jaar lang geen omkijken naar hun verlichting meer hebben. Daarnaast worden montage, onderhoud, service en garantie gegarandeerd. Doordat de investering vanuit de besparing op energie- en vervangingskosten wordt betaald kost het deze scholen niets. Integendeel: de scholen houden maandelijks zelfs nog geld over. Inmiddels hebben al meer dan 1900 scholen zich aangesloten bij de Onderwijs Inkoop om op deze manier eenvoudig te besparen.

Meer dan 19000 kWh energiebesparing per jaar

Bij basisschool De Triangel is alle TL verlichting vervangen door Saled Panel Lights en LED Tubes. Daarnaast zijn de downlighters, portiekarmaturen en vluchtwegarmaturen vervangen door LED varianten. Door de overstap naar LED bespaart De Triangel jaarlijks maar liefst 19162 kWh energie. Bovendien wordt de uitstoot van CO2 en zwavel gereduceerd met maar liefst 10846 kilogram en 8144 gram respectievelijk. Naar schatting betaalt de investering zich in minder dan 4,5 jaar uit.

Directrice Klazien van der Vlist van basisschool De Triangel is zeer te spreken over de samenwerking met Saled: “Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering heb ik de samenwerking met medewerkers van firma Saled als zeer prettig ervaren. Ze zijn deskundig, leveren goede producten met een mooie uitstraling van het licht in de lokalen en zijn een betrouwbare partij die zijn afspraken nakomt! Echt een aanrader,” aldus van der Vlist.

Geïnteresseerd in LED verlichting?

Wilt u weten wat LED verlichting voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met een accountmanager van Saled voor een passend advies!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]