Actueel

Vakbeurs Openbare Ruimte 2019 groot succes voor Saled!

Saled bij vakbeurs openbare ruimte

2 en 3 oktober jongstleden vond de jaarlijkse Vakbeurs Openbare Ruimte in de Jaarbeurs Utrecht weer plaats. De beurs is uitstekend verlopen en was dan ook een groot succes voor Saled. De eerste reactie op de nieuwe armaturenlijn van Saled, de INDO LED armaturen en plaatoplossingen met Direct Drive technologie® was zeer positief en ook de heerlijke broodjes schepzalm vielen uitstekend in de smaak bij het publiek. 

Wij willen graag alle bezoekers van onze beursstand hartelijk bedanken voor uw komst! Op dit moment zijn wij bezig met het verwerken van alle aanvragen. Mocht u een aanvraag hebben gedaan dan zal één van onze accountmanagers zo snel mogelijk contact met u opnemen. Mocht u, om wat voor reden dan ook, er niet bij geweest zijn, bekijk dan de beursimpressie hieronder:

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]