Actueel

Saled opent officieel de deuren van haar nieuwe hoofdkantoor

led verlichting

Afgelopen vrijdag 6 september was het dan eindelijk zo ver. Saled opende officieel de deuren van haar moderne, gloednieuwe en energieneutrale hoofdkantoor aan het Steenland op bedrijventerrein Haarbrug-Zuid in Bunschoten-Spakenburg. Samen met klanten, relaties, vrienden en familie werd het nieuwe kantoor gedurende de hele dag feestelijk ingeluid.

Feestelijke activiteiten

Om tien uur ’s ochtends werd de feestelijke opening afgetrapt. Gemeentes, adviesbureaus en aannemers uit de wereld van de openbare verlichting werden hartelijk ontvangen door liaison Arie Lengkeek. Vervolgens blikte Arie samen met Stef de Graaf, sales director bij Saled, terug op het ontstaan van het bedrijf in LED verlichting. In vogelvlucht werden de aanwezigen gasten meegenomen door tien jaar Saled.
Met één druk op de knop, begon na deze aftrap, het optreden van stemartiest Niek Boes, die op geheel eigen wijze gasten het geluid van licht liet ervaren. Van TL-buizen en stoomtreinen tot snelle auto’s en straaljagers, een aaneenschakeling van verschillende geluiden passeerde de revue. De spectaculaire en interactieve show toverde bij alle gasten een glimlach op het gezicht.

Na de show was het tijd voor rondleidingen in het nieuwe hoofdkantoor en konden gasten, onder het genot van een hapje en drankje, de nieuwste producten van Saled bewonderen. De aanwezige barrista bereidde voor iedereen een verfijnd kopje koffie, espresso of cappuccino, hetgeen bij jong en oud goed in de smaak viel.

In de middag was het de beurt aan alle klanten en relaties uit de utiliteitsbranche. Het was fijn om veel bekende en tevreden relaties bij het middagprogramma te zien. Aanwezigen kregen hetzelfde programma als in de ochtend voorgeschoteld en vermaakten zich daar kostelijk mee.

Om zes uur werden de barbecues ontstoken en openende de hippe foodtruck haar venster. Men kon genieten van heerlijke, culinaire versnaperingen waarna het de beurt was aan familie, vrienden en kennissen om het gloednieuwe hoofdkantoor te komen bezichtigen. Verschillende prachtige cadeaus werden in ontvangst genomen en een DJ zorgde voor een gezellige sfeer.

Dankwoord

Saled bedankt alle gasten voor hun komst. Dankzij alle aanwezigen is het een fantastische dag geworden om niet snel te vergeten. Mocht u – om wat voor reden dan ook – er niet bij geweest zijn, bekijk dan hieronder een korte sfeerimpressie van de opening:

 

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]