Actueel

245 meter nieuwe LED lijnverlichting voor Jos ten Berg B.V.

Voor de nieuwbouw van Jos ten Berg B.V. in Nieuwegein heeft directeur Mark ten Berg gekozen voor LED verlichting van Saled. In het nieuwe magazijn en de expeditiehal van de groothandel voor tafel- en keukenartikelen is meer dan 245 meter energiezuinige LED lijnverlichting geplaatst. De LED oplossing is uitgerust met dimfuncties, bewegingssensoren en noodunits, waardoor het pand direct goed, efficiënt en duurzaam verlicht is.

MVO

In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen wilde directeur Mark ten Berg in de nieuwbouw graag energiezuinige en duurzame LED verlichting toepassen. In zijn zoektocht naar een passende oplossing kwam hij uit bij Saled. Op basis van de bouwtekeningen verzorgde Saled een uitgekiend lichtplan waarin precies werd aangegeven hoe en waar de ruimtes verlicht moesten worden.

LED oplossing

De ideale LED oplossing voor dit project bleek het gloednieuwe IP65 LED armatuur te zijn. De toegepaste LED oplossing heeft een wattage van 60 watt, een lumen-output van ruim 7.000 lumen en met 4000K beschikt over een heldere, witte kleur.

Dankzij de interne bedrading is dit armatuur zeer geschikt voor installatie als lijnverlichting. Bovendien hoeft er door de klembevestiging niet in het armatuur geboord te worden, waardoor de IP65 classificatie altijd gehandhaafd blijft. De nieuwe LED verlichting geeft een moderne en rustige uitstraling terwijl de ruimtes goed zichtbaar (en veilig) blijven.

Probleemloos en snel

In slechts één dag heeft een ervaren montageteam van Saled de LED lijnverlichting geïnstalleerd. Door de goede samenwerking en communicatie is dit project zeer voorspoedig en geheel probleemloos verlopen. Mark ten Berg is dan ook zeer te spreken over het prachtige resultaat.

Wanneer begint u met besparen?

Bent u nog niet overgestapt naar LED verlichting en gestart met besparen? Schakel Saled in als uw partner in duurzaamheid! Wij komen graag met u in contact. Vraag nu direct een vrijblijvend gesprek aan.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]