Actueel

Saled voorziet Urker basisschool van slim schakelbare LED verlichting

Saled heeft Prinses Beatrixschool uit Urk recent voorzien van volledig duurzame verlichting. Halverwege februari is er gestart met de vervanging van de oude conventionele verlichting voor duurzame LED verlichting en medio maart was de installatie op de basisschool gereed. In totaal zijn ruim 450 nieuwe LED oplossingen geplaatst, waarbij voor een groot deel ‘slim schakelen’ is toegepast.

Doel van ‘slim schakelen’

Slim schakelen is een nieuwe optie, waarbij het mogelijk is om de verlichting aan te passen naar de wensen en behoeften per ruimte en gebruiker. In dit geval zijn voor bijvoorbeeld de klaslokalen en directiekamers aparte toepassingen in gebruik genomen, zodat ze passen bij de wensen van de gebruiker. De keuze voor de installatie van de LED verlichting is gemaakt na positieve ervaring van de installatie van LED verlichting door Saled op basisschool De Regenboog, ook te Urk.

Duurzame investering

Door de installatie van de verschillende LED oplossingen bespaart de basisschool behoorlijk. Deze nieuwe verlichting levert namelijk een energiebesparing op van 30.546 kWh per jaar, dat is een reductie van 60%(!) ten opzichte van de oude situatie. Ook de CO2-reductie en zwaveluitstoot is noemenswaardig te noemen, deze is respectievelijk 17.289 kilogram en 12.982 gram per jaar.

Geïntereseerd in wat Saled uw school kan bieden?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]