Actueel

Saled zorgt weer voor duurzame verlichting Rinos Genemuiden

LED verlichting gebouw en industrie

Medio februari heeft Saled de resterende conventionele lampen in de productiehallen, opslagruimtes en kantoorruimtes van Rinos Genemuiden vervangen door LED verlichting. Eerder werd in 2017 60%van de conventionele verlichting van de productiehallen vervangen door LED. Dit keer zijn in een week tijd maar liefst 646 LED Tubes, 39 LED Panel Lights en 14 LED Schotels geïnstalleerd. Dit zal gaan zorgen voor een fikse CO2-reductie en een forse besparing op energiekosten.

In totaal zal door de installatie van 699 LED lampen een jaarlijkse CO2-reductie van 34.506 kilogram gerealiseerd worden. De bijbehorende energiebesparing zal 60.966 kWh per jaar gaan bedragen. De investering heeft volgens de berekeningen een terugverdientijd van drie jaar en twee maanden.

Kantoor- en magazijnverlichting

In de kantoorruimtes zijn LED Panel Lights geïnstalleerd. Zowel de opslagruimtes als de productiehallen zijn voorzien van verschillende soorten LED Tubes en LED High Bays. Vanwege de hoogteverschillen tussen de plafonds van deze ruimtes, is de verlichting perfect aangepast op deze verschillende plafondhoogtes.

Eerdere samenwerking

In 2017 mocht Saled al 60%van de verlichting in de productiehallen voorzien van energiezuinige LED verlichting. Deze samenwerking is beide partijen destijds uitstekend bevallen. Jan Bouma, KAM-coördinator bij Rinos Genemuiden, laat weten: “Rinos is zeer tevreden over de werkwijze en professionaliteit van Saled. Het personeel is zeer deskundig, denkt met je mee en werkt hard en zeer geruisloos. Het productieproces is op geen enkel moment verstoord geweest”.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

 

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]