Actueel

Opnieuw Saled verlichting voor The Entertainment Factory

Led verlichting voor het magazijn van The Entertainment Factory

Afgelopen februari is er opnieuw Saled LED verlichting geïnstalleerd in het magazijn van The Entertainment Factory. In 2016 liet het bedrijf uit IJsselstein al alle conventionele verlichting in de kantoorruimtes vervangen door duurzame LED verlichting. Hierdoor vond een zwavel- en CO2-reductie plaats. Deze vermindering kon tot stand komen dankzij een daling van het energieverbruik. The Entertainment Factory verwacht nu dezelfde resultaten te behalen door de verlichting in het magazijn te vervangen.

In slechts één dag tijd zijn 42 stuks 58W tl-armaturen verwijderd. Deze lampen zijn één op één vervangen door LED Tubes. De led-lichtbronnen zijn geïnstalleerd via de Saled LED Retrofit methode. Een methode waarbij LED lichtbronnen – aan de hand van een kleine aanpassing – direct in een conventionele armatuur geplaatst kunnen worden. Het grote voordeel hiervan is dat armaturen, die nog niet zijn afgeschreven, behouden kunnen blijven.     

LED verlichting voor magazijnen

De 42 conventionele lichtbronnen van 58W zijn vervangen door 18 stuks LED Tubes van 30W en 24 stuks van 22W. De 18 30W LED buizen hebben een hoger wattage, deze hangen namelijk in een gedeelte van het magazijn dat een hoger plafond heeft (9 tot 15 meter). Het lagere wattage van de LED lampen heeft een daling van het energieverbruik tot gevolg. Per jaar zal The Entertainment Factory naar schatting €1178,40 gaan besparen. Deze energiebesparing zal daarnaast leiden tot een reductie van zowel de zwavel- als CO2-uitstoot.

Opnieuw uitstekende samenwerking

In 2016 kwam The Entertainment Factory in contact met Saled verlichting via DimLight. DimLight is een groothandel in LED verlichting gevestigd in Baarn. DimLight was ook dit keer nauw betrokken bij de totstandkoming van de samenwerking. Saled wil alle betrokken partijen bedanken voor de duurzame samenwerking.

Ook geïnteresseerd in onze magazijnverlichting?

Wilt u ook LED verlichting laten plaatsen in uw magazijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]