Actueel

Eerste van zeven De Pooter Olie wasstraten voorzien van LED wallwashers

Begin januari is de verlichting in de wasstraat van benzinestation De Pooter Olie vervangen door stijlvolle LED verlichting. Dit is de eerste carwash in een reeks van zes die is voorzien van acht RGB wallwashers. Voorheen was de wasstraat slechts voorzien van wit licht. De nieuwe wallwashers brengen De Pooter Olie verschillende voordelen op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast brengt het de mogelijkheid tot het creëren van een optimale carwashbeleving.

LED wallwashers werden oorspronkelijk gebruikt voor het creëren van lichtbelevingen op gebouwen. De laatste tijd ziet men de wallwasher ook steeds vaker verschijnen in wasstraten. Zo is het mogelijk om per wasprogramma een specifieke kleur in te stellen. Verder is het mogelijk om de wasstraat aan te passen aan de kleuren van de eigen huisstijl.

Duurzaam
Een voordeel van LED is duurzaamheid. Ondanks het feit dat de wallwashers een waar kleurenspectrum realiseren, is het verbruik nihil. LED lampen besparen tot wel 50% op energiekosten ten opzichte van conventionele verlichting. De Saled Wallwashers zijn waterdicht, waardoor de lichtbronnen optimaal zijn beschermd tegen vuil en reinigingsmiddelen.

Terneuzen
Het bedrijf uit Terneuzen heeft maar liefst zes wasstraten in Zeeland. De Pooter Olie geeft aan zeer tevreden te zijn met het behaalde resultaat. De Pooter Olie is na de fraaie upgrade voornemens ook de andere vijf vestigingen te voorzien van LED wallwashers.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden![fc id=’1′][/fc]

 

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]