Actueel

Saled aanwezig op Dag van de Sportaccommodaties

Op 8 maart zal de Dag van de Sportaccommodaties plaatsvinden in Expo Houten. Ook Saled zal hier te vinden zijn bij stand 1.707. Steeds meer sportclubs maken gebruik van interactieve LED Boarding, LED Billboards en LED Scoreborden. Alle producten van Saled hebben een uitstekende resolutie en worden voorzien van op maat gemaakte software, die zeer eenvoudig te gebruiken is.

Op maat gemaakte, gebruiksvriendelijke software voor led-displays
Voor iedere sport heeft Saled een bijbehorend sjabloon voor het LED Scorebord, dat naar wens kan worden aangepast. Daarnaast levert Saled LED Billboards en LED Boarding, die gebruikt kunnen worden voor reclamemogelijkheden en/of vermeldingen. Ook voor deze bijbehorende gebruiksvriendelijke software geldt dat iedereen het scorebord, billboard of boarding makkelijk kan bedienen. Met een druk op de knop kunnen de stand, speeltijd, een wissel of andere gegevens eenvoudig worden aangepast. Ook het rouleren van advertenties kan simpel worden ingesteld. Per ongeluk een fout gemaakt? Geen probleem! Ook dit is gemakkelijk weer aan te passen.

Hoge resolutie
Vrijwel alle LED Displays van Saled worden voorzien van P10 SMD-led of P4 SMD-led. Dit geeft de onderlinge pixel-afstand aan, respectievelijk slechts 10 mm en 4 mm. De ideale kijkafstand wordt bepaald door de P-waarde. De P4 is van 5 tot 100 meter uitstekend leesbaar, de P10 is dit van 25 tot 150 meter. De advertenties van de sponsoren zullen hierdoor worden weergeven in een zeer hoge resolutie.

LED billboard
Op steeds meer sportaccommodaties zijn LED Billboards te vinden. Deze schermen kunnen worden gebruikt voor het tonen van advertenties en berichtgeving. Vaak wordt een LED Billboard geïnstalleerd op een plek die voor veel mensen zichtbaar is. Bijvoorbeeld bij de ingang van het sportcomplex of de gevel van een gebouw.

LED boarding
Daarnaast levert en installeert Saled ook LED Boarding. Reclameborden langs het speelveld worden steeds meer vervangen door LED boarding. LED Boarding heeft een veel grotere attentiewaarde dan statisch drukwerk. Zo is het mogelijk om een video af te spelen. Bovendien kunnen er hogere sponsorinkomsten gegenereerd worden. Er kunnen immers meer advertenties worden vertoond, doordat het mogelijk is om advertenties te laten rouleren.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden![fc id=’1′][/fc]

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]