Actueel

Saled helpt Fincade richting duurzame toekomst

Medio januari heeft Saled alle conventionele verlichting bij Fincade B.V. vervangen door energiezuinige LED verlichting. De financieel detacheerder vestigde zich onlangs in Bunnik en liet het bedrijfspand duurzaam en energiezuiniger maken.

Er werden maar liefst 256 lampen vervangen waardoor er een flinke energiebesparing geboekt gaat worden. Natuurlijk wordt ook de CO2-uitstoot, die onlosmakelijk verbonden is met het energieverbruik, gereduceerd.

Duurzaam en energiezuinig
Er zijn 256 conventionele lampen vervangen door voornamelijk LED Tubes en LED Downlighters. Hierdoor zal er een energiebesparing worden behaald van 22.587 KWh per jaar. De CO2-uitstoot zal jaarlijks uiteindelijk worden gereduceerd met 12.784 kilogram.

Retrofit
Tijdens het vervangproces bij Fincade kon gebruikt worden gemaakt van de Retrofit oplossing van Saled. Het conventionele armatuur kan met een kleine aanpassing geschikt worden gemaakt voor nieuwe LED verlichting. Het grote voordeel van deze Retrofit oplossing is dat conventionele armaturen die nog niet zijn afgeschreven kunnen worden bespaard.

Certificaat duurzaam verlicht
Fincade is zeer tevreden met het behaalde resultaat. “De monteurs gingen geruisloos en in goed overleg snel te werk. Hierdoor heeft niemand overlast ondervonden en kon iedereen zijn werkzaamheden blijven doen”, aldus Marco de Ruiter, directeur van Fincade. Fincade ontvangt bovendien het zogenaamde ‘Certificaat duurzaam verlicht’. Met dit certificaat is 24 uur per dag online te volgen wat de CO2-reductie is en hoeveel energie er is bespaard.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden![fc id=’1′][/fc]

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]