Actueel

Stichting Kindcentrum Nunspeet voorzien van Saled LED verlichting

Afgelopen woensdag (13 december jl.) werd alle conventionele verlichting van Stichting Kindcentrum Nunspeet vervangen door duurzame LED verlichting. Het kindcentrum uit Nunspeet maakt hiermee een bewuste keuze voor duurzaamheid. Bijkomend voordeel is de besparing op energiekosten. De werkzaamheden zijn spoedig verlopen en konden binnen één dag worden afgerond. 

Stichting Kindcentrum Nunspeet besloot om op LED verlichting over te gaan op advies van De Onderwijs Inkoop Groep. Saled heeft alle conventionele verlichting in én om het gebouw vervangen door duurzame LED verlichting. Zo zijn er LED Downlighters, LED Panel Lights, LED Tubes en LED Vluchtwegverlichting geplaatst. Deze lichtbronnen zullen gezamenlijk zorgen voor een energiebesparing van maar liefst 13.127 kWh per jaar. De terugverdientijd is tweeënhalf jaar. Daarnaast zal er een CO2-reductie plaatsvinden van 7430 kilogram per jaar.

Totstandkoming
De Onderwijs Inkoop Groep heeft Stichting Kindcentrum Nunspeet geadviseerd tijdens de overgang naar LED verlichting. Deze organisatie zet zich in voor besparingen in het onderwijs en vond, zoals al eerder het geval was, een betrouwbare partner in Saled. Doordat de overgang kon plaatsvinden binnen één dag, werd er weinig hinder ondervonden.

“We zitten er stralend bij”
Stichting Kindcentrum Nunspeet vangt kinderen op in de leeftijdsgroep 0 tot 13 jaar. Er is een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang. Daarnaast zijn er ook peuterspeelgroepen. Leidinggevende van het kinderdagverblijf is Diny Liefers. Zij was verbaasd over de verbetering van de kwaliteit van het licht: “We zitten er stralend bij”, aldus Liefers.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden![fc id=’1′][/fc]

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]