Actueel

Saled voorziet Leger des Heils opnieuw van LED verlichting

led verlichting

Op 23 november heeft Saled alle conventionele verlichting van het Leger des Heils Leeuwarden vervangen door duurzame LED verlichting. Er zal flink worden bespaard op energiekosten. Daarnaast zal de CO2-uitstoot worden gereduceerd.

Eerder heeft Saled andere vestigingen van het Leger des Heils al voorzien van LED verlichting. Dit is goed bevallen en heeft ook de vestiging in Leeuwarden doen besluiten om over te stappen. De conventionele verlichting bestond voornamelijk uit TL-buizen, downlighters en halogeenspots. Deze werden vervangen door LED Tubes, LED Downlighters en LED Inbouwspots.

Energiebesparing

Leger des Heils Leeuwarden zal maar liefst 8211 kWh per jaar besparen. Bovendien zullen zij de investering binnen 3,3 jaar hebben terugverdiend. Naast de energierekening zal ook de CO2-uitstoot worden gereduceerd met 4647 kilogram per jaar.

Leger des Heils Jeugdbescherming & Jeugdreclassering

Het Leger des Heils Leeuwarden biedt hulp aan jongeren in de leeftijd van 12 tot 18 jaar, die in de problemen zijn gekomen. Het doel is om te voorkomen dat zij op het criminele pad terecht komen. Daarnaast voert het Leger des Heils wettelijke maatregelen uit. Vanaf 2015 is de gemeente verantwoordelijk voor de Jeugdbescherming.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]