Actueel

NDT Europa BV verduurzaamt productiehal en kantoor met Saled LED verlichting

Begin november heeft Saled alle conventionele verlichting van het in Almere gevestigde NDT Europa BV vervangen door LED verlichting. Zowel het kantoorpand als de productiehal van het bedrijf, gespecialiseerd in niet-destructieve producten en dyes/markers voor de olie-industrie, zijn voorzien van energiezuinige lichtbronnen. NDT Europa BV gaat hierdoor 65% besparen op de energierekening.

Het energieverbruik van NDT Europa BV is dankzij de nieuwe duurzame verlichting teruggedrongen van 34.204 kWh naar 11.978 kWh per jaar. Een besparing van maar liefst 65%. Het bedrijf gaat daardoor jaarlijks meer dan 3.000 euro besparen op de energierekening. Ook de CO2-uitstoot wordt flink gereduceerd. Jaarlijks zal NDT Europa BV 12.580 kilogram minder CO2 uitstoten door de nieuwe lampen.

Werkplaatsverlichting
In de grote productiehal van NDT Europa BV zijn 198 LED Tubes geplaatst ter vervanging van de conventionele T8 TL-buizen. De buizen zijn één-op-één te vervangen, waardoor de nog in goede staat verkerende trog armaturen niet onnodig vervangen hoefden te worden voor een nieuw LED armatuur. Verder is ook de oude vluchtwegverlichting in de werkplaats vervangen voor een energiezuinige 3 watt IP44 LED variant.

Kantoorverlichting
In het kantoor zijn de gangen voorzien van 15 watt LED Downlighters en de toiletten van 9 watt LED Downlighters. Allen met een warm witte kleurtemperatuur van 3000K. Verder zijn de bestaande 18 watt PL-C-lampen in de wandarmaturen van NDT Europa BV vervangen voor een energiezuinige PL-C variant van slechts 9 watt.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden![fc id=’1′][/fc]

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]