Actueel

Weer twee scholen over op Saled LED schoolverlichting

schoolverlichting

Deze maand heeft Saled twee basisscholen in Beerzerveld voorzien van duurzame LED verlichting. Beide scholen zullen flink gaan besparen op energiekosten en ook de CO2-uitstoot zal worden gereduceerd. Naast de levering heeft Saled ook de installatie van de nieuwe lichtbronnen verzorgd.

Het gaat om basisscholen PCBS De Hoekstee en CBS De Schakel. Beide scholen hebben bewust de keuze gemaakt naar een duurzame en betere toekomst voor zowel de school, als de leerlingen.

PCBS De Hoekstee

Het energieverbruik van De Hoekstee is stevig teruggedrongen met maar liefst 10.399 kWh per jaar. De nieuwe LED verlichting zal zichzelf terugverdienen binnen twee jaar en negen maanden. Daarnaast wordt ook de CO2-uitstoot gereduceerd met 8712 kilogram per jaar. Dit alles kwam door het plaatsen van 73 LED Tubes, 24 Panel Lights, twee LED Plafonnières, één LED breedstraler met sensor en vijf vluchtweg armaturen.

CBS De Schakel

De CO2-uitstoot zal in deze school gereduceerd worden met 2695 kilogram per jaar. Er zal een energiebesparing plaatsvinden van 4762 kWh per jaar. In totaal werden 59 LED Tubes, 21 Panel Lights, achttien Downlighters, zeven Vluchtweg armaturen en drie Breedstralers met bewegingssensor geplaatst. De investering heeft een terugverdientijd van vierenhalf jaar.

Deze samenwerkingen kwamen tot stand via De Onderwijs Inkoop Groep. Deze organisatie heeft als doel om besparingen in het onderwijs te realiseren en is een partnership aangegaan met Saled. Ook uw school verduurzamen? Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]