Actueel

Saled voorziet werkplaats en showroom Nefkens Peugeot Nieuwegein van LED

Medio-oktober heeft Saled een groot aantal conventionele lampen bij Nefkens Peugeot in Nieuwegein vervangen door LED verlichting. Dankzij de overstap op Saled-verlichting gaat het autobedrijf meer dan 70% terug in energieverbruik. Een mooie duurzame investering.

In het pand aan de Limburghaven 1 in Nieuwegein zijn in totaal meer dan honderd lichtbronnen geïnstalleerd. Zonder de oude armaturen onnodig te vervangen zijn in de werkplaats en het magazijn 75 nieuwe 4000K LED tubes geplaatst ter vervanging van de conventionele 58 watt TL-buizen. In de showroom zijn alle bestaande 35 watt halogeen inbouwspots omgezet naar dimbare 3 watt LED Inbouwspots met een kleurtemperatuur van 3000K.

Energiebesparing
Naar verwachting is de investering al binnen twee jaar volledig terugverdiend voor Nefkens Peugeot. De nieuwe LED lampen zijn namelijk goed voor een energiebesparing van meer dan 70%. In totaal gaat het bedrijf 15.369 kWh per jaar besparen. Daarbij wordt ook de uitstoot van CO2 met 8.699 kilogram fors gereduceerd. Een mooie duurzame investering voor Nefkens!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]