Actueel

AimValley zeer tevreden met duurzame LED verlichting van Saled

Eind oktober heeft Saled de conventionele verlichting van het in Hilversum gevestigde AimValley B.V. vervangen door LED verlichting. Dankzij de investering in duurzame Saled kantoorverlichting gaat het technologiebedrijf circa 69% besparen op het energieverbruik.

Het kantoorpand aan de Utrechtseweg 38 in Hilversum is eind oktober voorzien van duurzame verlichting. De keuze voor LED komt niet alleen AimValley, maar ook het milieu flink ten goede. Ten opzichte van de conventionele verlichting wordt het energieverbruik jaarlijks met meer dan 28.000 kWh verminderd, en ook de uitstoot van CO2 (16.000 kilogram per jaar) en zwavel (12.000 gram per jaar) wordt flink gereduceerd. Een goed voorbeeld van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

LED oplossingen
Verdeeld over het kantoorpand zijn diverse energiezuinige lichtbronnen geplaatst. Naast de 137 nieuwe 25W LED Tubes zijn onder andere nieuwe LED Downlighters, LED Panel Lights en LED PS-S lampen geïnstalleerd. Ondanks het fors verminderde energieverbruik die deze lampen realiseren, is de lichtopbrengst sterk verbeterd. Sterker nog: omdat LED verlichting vrij is van trillingen, zal dit het concentratievermogen en de productiviteit van de werknemers aanmerkelijk bevorderen. “AimValley is dan ook zeer tevreden met het resultaat”, zo laat financieel directeur Steven van Diermen weten aan Saled.

Over AimValley
Het in Hilversum gevestigde AimValley biedt een volledig scala aan R&D services gericht op telecommunicatie- en datacommunicatieproducten. De mogelijke services betreffen productdefinitie- en architectuur, software design, hardware design, chip design en systeemtests.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]