Actueel

VVE’s verlagen energiekosten met Saled LED verlichting

Steeds meer VvE’s kampen met te hoge energiekosten. In veel gevallen is dit voornamelijk te wijten aan de huidige verlichting. Zo ook voor twee VvE’s in Barneveld en Utrecht, waar Saled recent door werd benaderd om energiezuinige verlichting te plaatsen.

De enorme energiebesparing, lange levensduur en uitstekende lichtopbrengst van LED verlichting maken een overstap interessant voor nagenoeg iedere Vereniging van Eigenaren. De afgelopen jaren heeft Saled daarom al diverse VvE’s mogen helpen met het terugdringen van de energierekening. Vorige maand zijn opnieuw twee VvE’s voorzien van LED, naar volle tevredenheid van de eigenaren.

Barneveld
In Barneveld heeft Saled de VvE van vertegenwoordiger Reinier van Leeuwen voorzien van een innovatieve oplossing. In negentien plafonnières is een duurzame LED ring geplaatst ter vervanging van de conventionele lichtbron. Daarnaast is ook alle vluchtwegverlichting vervangen door LED. Met deze kleine aanpassingen wordt al een besparing gerealiseerd van 7.416 kWh per jaar. Van Leeuwen: “We zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. In het begin was het wel even wennen omdat het licht iets feller was, maar daar zijn we snel aan gewend. Verder is de nieuwe verlichting een stuk minder warm en voordelig!”

Utrecht
In Utrecht is VvE Toren Kluiver overgestapt op energiezuinige LED verlichting. In totaal zijn dertig nieuwe lichtbronnen geplaatst, waaronder LED Plafonnières, galerijverlichting en vluchtwegverlichting. Het energieverbruik is daardoor met meer dan 50% teruggedrongen. Vertegenwoordiger Joost van Schip: “We zijn zeer tevreden met de nieuwe LED verlichting. Onze VvE is weer veilig verlicht en we gaan flink besparen op de energierekening!”

Ook besparen?
Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden van LED verlichting voor uw VvE? Neem gerust contact met ons op en Saled voorziet u graag van meer informatie via een vrijblijvend eerste gesprek inclusief persoonlijke besparingsberekening.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]