Actueel

Ook SV Spakenburg kiest voor LED Scorebord van Saled

LED scoreborden - Saled

Wederom heeft Saled een gerenommeerde voetbalclub voorzien van een LED scorebord. Eind oktober is het splinternieuwe P10 LED scherm bij derde-divisionist SV Spakenburg geïnstalleerd. Bij het officiële ‘debuut’ op zaterdag 28 oktober kon het scorebord direct goed worden getest: de thuiswedstrijd tegen Magreb ’90 werd met 6-1 gewonnen.

Het nieuwe scherm heeft een breedbeeldformaat van 3,84 bij 2,88 meter en is voorzien van P10 SMD LED. De onderlinge SMD pixelafstand van slechts 10 mm zorgt voor een zeer hoge resolutie. Het LED Scorebord kan hierdoor haarscherpe beelden vertonen tot op grote kijkafstand. Rondom het hoofdveld aan de blauwe zijde van sportpark De Westmaat is het scorebord zodoende overal goed leesbaar.

Sponsoruitingen
De haarscherpe kwaliteit biedt SV Spakenburg de mogelijkheid om tijdens wedstrijden doorlopend nieuwe advertenties te tonen aan het publiek. Sponsoren kunnen op deze manier hun reclame-uitingen op een opvallende manier tonen aan een breed publiek. De investering in een Saled LED scherm is om die reden doorgaans ook bijzonder snel terugverdiend. Naast de grote advertentiemogelijkheden kan het scherm ook opstellingen, tussenstanden, kaarten, wissels en doelpunten op een interactieve manier weergegeven.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]