Actueel

Saled voorziet hoofdkantoor Schoolvereniging Rehoboth in Urk van LED verlichting

Afgelopen maand heeft Saled het hoofdkantoor van Schoolvereniging Rehoboth in Urk voorzien van LED verlichting. Het project is uitgevoerd in samenwerking met de Onderwijs Inkoop Groep. Het schoolbestuur bekijkt nu de mogelijkheid om alle zeven de scholen die vallen onder de overkoepelende schoolvereniging te verlichten met Saled LED verlichting.

Onder de overkoepelende schoolvereniging Rehoboth vallen zeven scholen basisscholen in Urk. Het bestuur van de vereniging streeft naar duurzaamheid en bekijkt daarom in samenwerking met de Onderwijs Inkoop Groep (OIG) de mogelijkheid om alle Urker scholen te verlichten met LED. Door de OIG werd Saled aanbevolen als betrouwbare LED leverancier. Vervolgens heeft het schoolbestuur Saled opdracht gegeven om, bij wijze van test, allereerst het kantoor van het schoolbestuur te voorzien van LED.

Hoofdkantoor
In het kantoor aan de Vlaak 14 in Urk is vervolgens een groot aantal LED oplossingen geplaatst door een installatieteam van Saled. Zodoende kan het bestuur de voordelen van LED ten opzichte van conventionele verlichting bekijken alvorens men overgaat op een definitief besluit om alle scholen te verduurzamen. Een verstandige en doordachte keuze.

Duurzaamheid
In het pand zijn voornamelijk LED Tubes, LED Panel Lights en LED Downlighters geplaatst. Gezamenlijk zorgen deze energiezuinige lampen voor een besparing van 7.388 kWh per jaar en een jaarlijkse CO2-reductie van 4.182 kilogram. Alleen al door het verduurzamen van het hoofdkantoor wordt zodoende een forse besparing gerealiseerd.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]