Actueel

Ontmoet Saled ook op de Vakbeurs Foodspecialiteiten!

Op dinsdag 26 en woensdag 27 september vindt de vakbeurs foodspecialiteiten plaats in de hallen van Expo Houten. Tijdens deze beurs informeren wij u graag over de mogelijkheden van LED verlichting in de foodbranche. Er valt in deze sector namelijk enorm veel winst te behalen met LED. U kunt ons vinden bij standnummer 284!

Of het nu gaat om een supermarkt, kaaswinkel, notenzaak of andere speciaalzaak; Saled heeft voor alle conventionele verlichting een LED oplossing. Tijdens de beurs presenteren wij u ook ons nieuwe 55″ LED Reclame Display, waarmee u een zeer hoge attentiewaarde voor uw klanten kunt realiseren. Wij zien u graag bij onze stand!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]