Actueel

Autowaspark Kuzee verlicht wasstraten met blauwe Saled LED Tubes

Saled heeft begin augustus Autowaspark Kuzee in Vlissingen voorzien van zeventig blauwe LED Tubes. De buizen zijn inmiddels geïnstalleerd en creëren een fraaie lichtbeleving in de dubbele wasstraat. Dankzij de energiezuinige LED verlichting bespaart Kuzee maar liefst 12.558 kWh per jaar.

Het leveren van LED carwash verlichting is Saled niet vreemd. Eerder dit jaar werd de gloednieuwe Autowasboulevard in Zeist al voorzien van kleurrijke LED lampen. Deze maand was het de beurt aan Autowaspark Kuzee in Vlissingen, dat over twee wasstraten beschikt. Verdeeld over de wasstraten zijn zeventig blauwe Saled LED Tubes geplaatst. Ten opzichte van de oude 58w TL-verlichting realiseren de nieuwe 22w LED Tubes een energiebesparing van 12.558 kWh per jaar. Bovendien wordt het milieu aanzienlijk gespaard door een jaarlijkse CO2 reductie van 7.108 kilogram.

Terneuzen
Autowaspark Kuzee heeft een aantal carwashbedrijven die gevestigd zijn op aantrekkelijke locaties in de provincie Zeeland. Medio 2017 is gestart met de bouw van een nieuwe grootschalige 5-sterren carwash in Terneuzen. In deze vestiging zal ook de logistieke tak van Kuzee (berging, autotransport en pechhulp) zich gaan vestigen. De geslaagde omzetting van de wasstraat in Vlissingen heeft eigenaar Ruud Kuzee doen besluiten ook deze vestiging in Terneuzen volledig te voorzien van duurzame Saled led carwash verlichting.

LED Carwash verlichting

  • Deskundige accountmanagers en adviseurs
  • Minimaal 3 jaar garantie
  • Grote voorraad, korte levertijden
  • Eigen installatieteams met jarenlange ervaring
  • De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
  • EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Meer over carwash verlichting »

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]