Actueel

Konings Groep verduurzaamt eigen pand met Saled verlichting

Saled heeft begin deze maand LED Tubes geleverd voor in de kantoren en het magazijn van het Ravensteinse Konings Groep. Het bedrijf, onder andere actief als aannemer in de OVL, heeft de installatie door eigen medewerkers laten uitvoeren. De totale besparing komt uit op bijna 20.000 kWh.

In het pand aan De Heinen 4 in Ravenstein zijn bijna tweehonderd TL-buizen van 58w en 18w vervangen door respectievelijk 22w en 10w LED Tubes. De gezamenlijke jaarlijkse besparing zal 19.881kWh bedragen, en zorgt ervoor dat de investering binnen twee jaar is terugverdiend.

Duurzame ambities
Met de investering in de nieuwe verlichting onderstreept Konings Groep andermaal de duurzame ambities. Naast afvalscheiding, zuinigere bedrijfsbussen en de installatie van zonnepanelen is dit een nieuwe stap naar een nog duurzamere toekomst. Een stap die bovendien benadrukt dat Konings Groep niet alleen innovatief is met buitenverlichting, maar ook met binnenverlichting voorop loopt.

Saled en Konings hebben eerder succesvol samengewerkt bij OVL-projecten, waaronder in de Gemeente Goirle. Saled bedankt het team van Konings Groep voor de prettige samenwerking en kijkt uit naar nog meer duurzame projecten!

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]