Actueel

Nieuwe energiezuinige LED lichtlijnen voor Score Wholesale B.V. in Duiven

LED winkelverlichting

In opdracht van kledingwinkelketen Score heeft Saled zes nieuwe LED lichtlijnen geplaatst in het magazijn van het hoofdkantoor in Duiven. De innovatieve LED trogarmaturen kennen een minimaal energieverbruik en zijn daardoor uiterst duurzaam. Bovendien hebben de nieuwe armaturen met een UGR van <19 een zeer lage verblindingswaarde.

Op de eerste etage van het ‘warehouse’ in het hoofdkantoor, direct gevestigd langs de A12, zijn zes lichtlijnen geplaatst door een installatieteam van Saled. Elke lichtlijn is samengesteld uit tien LED trogarmaturen van 18 watt met een kleurtemperatuur van 4000K. De lampen zijn aangesloten op bewegingssensoren, waardoor de verlichting niet onnodig brandt wanneer er geen personeel aanwezig is. Het totale verbruik komt met de nieuwe armaturen uit op slechts 1.080 watt. Een forse besparing ten opzichte van het verbruik van de energieverslindende bouwlampen die voorheen werden gebruikt om de verdieping te verlichten.

Lage verblindingswaarde
De innovatieve LED armaturen hebben met een UGR van <19 een zeer lage verblindingswaarde. De UGR-waarde (Unified Glare Rating) is een waarde die de mate van onbehaaglijke verblinding aangeeft. Hoe lager de waarde, hoe minder lichthinder gebruikers zullen ervaren. Dit betekent dat de medewerkers van Score tijdens hun werkzaamheden gewoon in het licht kunnen kijken, zonder daarbij verblind te worden.

Score
Score is in 1981 opgericht door eigenaar/CEO Jan Peters. De eerste winkel werd geopend in Apeldoorn en inmiddels is Score uitgegroeid tot één van de meest succesvolle jeansketens met meer dan tachtig winkels in Nederland en België. Na de geslaagde omzetting naar LED, bekijkt de winkelketen samen met Saled nu de verdere mogelijkheden van LED.

LED Werkplaatsverlichting

  • Deskundige accountmanagers en adviseurs
  • Minimaal 3 jaar garantie
  • Grote voorraad, korte levertijden
  • Eigen installatieteams met jarenlange ervaring
  • De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
  • EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Meer over werkplaatsverlichting »

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden![fc id=’1′][/fc]

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]