Actueel

Denksportcentrum Apeldoorn installeert Saled LED Panel Lights

Saled heeft begin juli een zestigtal LED Panel Lights geleverd aan Denksportcentrum Apeldoorn. De installatie van de nieuwe verlichting werd vervolgens in zijn geheel uitgevoerd door vrijwilligers van het denksportcentrum. Door de overstap naar LED realiseert DSC Apeldoorn een energiebesparing van ruim 65% en is het lichtbeeld in de drie zalen sterk verbeterd.

Om precies te zijn, werden 58 LED Panel Lights met een kleurtemperatuur van 3000K geleverd aan het denksportcentrum, waar dagelijks verschillende spellen als bridge, schaak, go en klaverjas gespeeld worden. De LED Panel Lights van Saled kennen een verbruik van 36 watt en zijn daarmee veel energiezuiniger dan de oude armaturen die (inclusief VSA) zo’n 92 watt verbruikten. Door de lange levensduur van LED hoeven deze lampen ook minder vaak vervangen te worden dan de conventionele TL-buizen, wat een extra besparing op vervangingskosten oplevert.

Zelf geïnstalleerd
Vrijwilligers van het denksportcentrum hebben eigenhandig zorg gedragen voor het verwijderen van de conventionele TL-armaturen en het installeren van de nieuwe LED-armaturen in de systeemplafonds in de drie zalen. Naast een forse besparing op energiekosten wordt zodoende ook bespaard op montagekosten, waardoor de investering nóg sneller is terugverdiend.

Lichtkwaliteit
Voor het denksportcentrum, waar ook veel vergaderingen en cursussen plaatsvinden, was vooral de lichtsterkte op de tafels belangrijk. Na een uitvoerig vergelijkend onderzoek kwamen de LED Panel Lights van Saled naar voren als de beste lichtoplossing. En dat bleek geen verkeerde keuze, zo laat bestuurslid Huig van der Waal weten aan Saled: “Alle zalen zijn begin juli afgerond en we zijn erg blij met de lichtkwaliteit. Het nieuwe licht is vrij van trillingen en daarom zullen onze spelers totaal geen last meer hebben van het licht”.

Saled bedankt Denksportcentrum Apeldoorn voor het vertrouwen en wenst hen veel plezier met de nieuwe verlichting!

LED Kantoorverlichting

  • Deskundige accountmanagers en adviseurs
  • Minimaal 3 jaar garantie
  • Grote voorraad, korte levertijden
  • Eigen installatieteams met jarenlange ervaring
  • De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
  • EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Meer over kantoorverlichting »

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden![fc id=’1′][/fc]

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]